No w Niemczech to akurat raczej nie, chyba że dla jakichś fetyszystówKwZ pisze:Niby gdzie?
W związku z problemami technicznymi możliwe są utrudnienia w dostępie do forum w najbliższych dniach.
BIERasmus
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- R-9 Chełmska
Siedzisz w akademiku z innymi studentami z wymiany, zawsze można poruszać się w ich gronieAdam G. pisze:No w Niemczech to akurat raczej nie, chyba że dla jakichś fetyszystówKwZ pisze:Niby gdzie?
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
W Sztokholmie się bardzo wielu nie załapało - odmówiono kilkuset osobom, które dopełniły terminów - brak miejsc. Ja się jakimś cudem w dodatkowej turze załapałem. Przy okazji mogę się pochwalić moimi wypocinami.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Żaden tam ciężki frajer, po prostu Monachium. Na LMU jest około 550 Erasmusów i zdecydowanie mniej niż połowa dostała akademik - dodam jeszcze, że nikt z Polski się nie załapał (i rzecz wcale nie w zawaleniu procedury aplikacyjnej).pawcio pisze:Erasmus miałby się nie załapać na akademik? To musiałby być ciężki frajer niedopełniający terminów itp.

Pozwolę sobie na kawałek bezczelnej promocji, ale dzisiejszy mój wpis dotyczy w dużym stopniu zbiorkomu.
A, gdyby kogoś interesowały zdjęcia, to trochę wrzuciłem na TWB. Dodałbym linka, gdyby działało
A, gdyby kogoś interesowały zdjęcia, to trochę wrzuciłem na TWB. Dodałbym linka, gdyby działało
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.