Nie wiem o czym piszesz. Jest to wymalowane tak samo jak po przeciwnej stronie mostu na dole. Po azjatyckiej stronie Wisły jest inny kodeks drogowy ?pawcio pisze:Tylko tam nie masz dłuższego kawałka linii prostej, który sytuację wyjazdu z podporządkowanej zmienia w sytuację zmiany pasa ruchu.
Sam się pogrążasz chłopaku. Nie możesz zignorować tego czynnika chyba że jesteś bezczelny i zadufany w sobie jak Galas.pawcio pisze:Acha. Ciężarówki w środku miasta to jest na pewno to, czym szczególnie trzeba się przejmować w projektowaniu ruchu miejskiego. Nie pogrążaj się!
Jak rozumiem dla Ciebie ruch drogowy ma być projektowany pod zbiorkom, do którego niemiłym dodatkiem są wszyscy pozostali użytkownicy dróg ?
Zainwestuj w okulary. Twoi przedmówcy już to wyliczyli, a ja poddałem w wątpliwość ich wyliczenia (nieuwzględnienie autobusów prywatnych przewoźników na WM i zbyt optymistyczne zapełnienie zbiorkomu na TŁ). Czyja opinia jest teraz gówno warta ?pawcio pisze:Dopóki nie przemnożysz tego przez liczbę pasażerów, to gówno warta jest Twoja opinia.