Z góry dziękuję za udzielenie jakiejkolwiek informacji.
Komunikacja miejska "wczoraj i dziĹ"
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Witam, jestem studentką II roku Gospodarki Przestrzennej na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Na jednym z moim przedmiotów mam przygotować prezentację na temat Komunikacji Miejskiej w Warszawie. Bardzo byłoby mi miło jakby ktoś mógł mi opisać jak kiedyś wyglądała komunikacja w Warszawie tzn. tuż po wojnie i teraz oraz jak obecnie wpływa to na rozwój naszej stolicy. Prezentacja ma nie tylko zawierać informację znalezione w internecie ale zawierać różne urozmaicenia typu : wywiady, jakieś ulotki, zdjęcia,filmiki. Niestety nie mam możliwości sama pojechać do Warszawy , więc bardzo bym prosiła o pomoc.
Na pewno jeszcze warto wiedzieć o Siskomie.
Dla ogólnego kontekstu, może przyda ci się Miasto w Ruchu.
Dla ogólnego kontekstu, może przyda ci się Miasto w Ruchu.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Matrix2441
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
- Matrix2441
Autobus Czerwon pisze:Chaussona
Matrix2441 pisze:Ale to nie były jakieś bardzo kultowe autobusy.
A znasz tę piosenkę? http://www.youtube.com/watch?v=DfX1mHkfrdU
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Znam tylko Kaczmarskiegom72 pisze:A znasz tę piosenkę? http://www.youtube.com/watch?v=DfX1mHkfrdU
Matrix2441 pisze:Przede wszystkim centralny punkt pracy powinien obejmować dwa kulowe powojenne autobusy - Ikarus i Jelcz 272MEX.
Praca powinna obejmować to, co autorka uzna za potrzebne.fik pisze:Koleżanka pisze pracę o komunikacji miejskiej, a nie o autobusach.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?