WesoĹe miasteczko
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Ikarusomaniak
- Ikarusomaniak
- Bastian
- Sułtan Maroka
Się zastanawiam, czy nie było czegoś na Nowym Bemowie... 
No i przy Dw. Południowym.
A jeszcze parę lat temu koleżanka pogryzła ze strachu własnego brata w ramię na centryfudze na samiuśkim Pl. Defilad!
No i przy Dw. Południowym.
A jeszcze parę lat temu koleżanka pogryzła ze strachu własnego brata w ramię na centryfudze na samiuśkim Pl. Defilad!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Tyle.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W sumie to granda, że w trzymilionowej aglomeracji nie ma wesołego miasteczka stałego... sądzicie, że nie byłoby rynku? 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Chyba by się utrzymało. Jednak trzebaby je dobrze rozreklamować. A pamiętacie jak Jackson chciał budować Park Rozrywkiinż. Glonojad pisze:W sumie to granda, że w trzymilionowej aglomeracji nie ma wesołego miasteczka stałego... sądzicie, że nie byłoby rynku?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ciekawe, ile kaski trzebaby było na start. Dobrych miejsc jest w sumie od groma, tylko już widzę te tony protestów mieszkańców... może na terenie zakładów w Ursuse? Teren poprzemsyłowy, to pewnie na mieszkaniówkę się nie nadaje...R-11 Kleszczowa pisze:Chyba by się utrzymało. Jednak trzebaby je dobrze rozreklamować. A pamiętacie jak Jackson chciał budować Park Rozrywkiinż. Glonojad pisze:W sumie to granda, że w trzymilionowej aglomeracji nie ma wesołego miasteczka stałego... sądzicie, że nie byłoby rynku?![]()
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Czy ja wiem- w sumie miejsce ciekawe. I dojazd od Centrum pociągiem nie najgorszy.inż. Glonojad pisze: Teren poprzemsyłowy, to pewnie na mieszkaniówkę się nie nadaje...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Mam pewne podejrzenia co do zanieczyszczenia gleby
, bo dojazd jest lepszy niż z Niedźwiadka. Potencjalnie.
Trochę pogoda u nas kiepska jest jak na park rozrywki, ale zysk i tak by byl... Tez uważam, że szkoda, iż nie mamy czegoś takiego. Tak przy okazji
www.rcdb.com -baza wszystkich parków rozrywki-patrzcie jakie są w Polsce
www.cedarpoint.com- bodajze 17 rollercoasterów mają i to jakich...
www.rcdb.com -baza wszystkich parków rozrywki-patrzcie jakie są w Polsce
www.cedarpoint.com- bodajze 17 rollercoasterów mają i to jakich...
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.