Okolicznościowe linie specjalne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Czepiam się, ale mogliby nazwać tą linię po prostu 13. Numerek jest przecież wolny.
Czepiaj się. Nie nazwali. I co im zrobisz?ZEA_R-0 pisze:Czepiam się, ale mogliby nazwać tą linię po prostu 13. Numerek jest przecież wolny.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
A 13, że będzie jechać z KawęczyńskiejPawel_ pisze: MeWa napisał/a:
ZEA_R-0 napisał/a:
Czepiam się, ale mogliby nazwać tą linię po prostu 13. Numerek jest przecież wolny.
No ale żegnamy tramwaje 13N, więc nazwa adekwatna
Dodatkowo oznaczenie może sugerować, że linia kursuje w nocy.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Wygląda na to, że erę 13N zamknie o 3.19 skład 719+827...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Będzie. Jutro popołudniu/wieczorem pojawi się info na stronie KMKM.ashir pisze:Czy w niedzielę w związku z WOŚPem będzie uruchomiona jakaś linia autobusowa lub tramwajowa
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.