No przecież na Gołąbkach jeździły piętnastki z Rapidu.pawcio pisze:Ograniczenie długości jest z okazji uliczek na Gołąbkach, nie trasy we Włochach.
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Komunikacja miejska w Ursusie
Moderator: Wiliam
Erm... gdzie ma być ten wiadukt? Bo nigdzie znaleźć nie mogę.cristle pisze:Tak, to jest pokłosie tej decyzji o której mowa wyżej, bo grunty te stanowiły przed wojną całość i miały 5 właścicieli, a później na skutek budowy torów zmieniono granicę administracyjne.Solaris U10 pisze:Mam nową ciekawostkę. W świeżym Dzienniku Ursusa piszą, że dzielnica przekazała miastu grunt pod nową pętlę autobusową w rejonie skrzyżowania Orląt Lwowskich/przyszły dojazd do wiaduktu.
- Solaris U10
ZTM: Co dalej z linią 517?
We wczorajszym "Kurierze Warszawskim" był materiał na ten temat, dzisiaj we "flashu RMF Maxxx" też o tym było. Wszędzie padają argumenty, że jedyne połączenie z centrum, awarie na kolei, niebezpiecznie wieczorami na stacjach, emeryci itp. Zaczyna to przypominać obronę Częstochowy jak w przypadku 521. Podejrzewam, że będzie to samo czyli zostanie ale z marną częstotliwością
We wczorajszym "Kurierze Warszawskim" był materiał na ten temat, dzisiaj we "flashu RMF Maxxx" też o tym było. Wszędzie padają argumenty, że jedyne połączenie z centrum, awarie na kolei, niebezpiecznie wieczorami na stacjach, emeryci itp. Zaczyna to przypominać obronę Częstochowy jak w przypadku 521. Podejrzewam, że będzie to samo czyli zostanie ale z marną częstotliwością
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
To w takim razie ja CHCĘ bezpośrednią linię spod mojego bloku (najlepiej klatki) do samiutkiego centrum. Bo jak padną tramwaje to nie dojadę. A jak padnie metro, też nie dojadę. Co z tego że to się rzadko zdarza. Jak metro zaleje albo się znajdzie jakiś samobójca to nie dojadę i już.
Aha, i chcę jeszcze linie bezpośrednią do Reala na Okęciu żebym nie musiał się z siatami przesiadać.
Aha, i chcę jeszcze linie bezpośrednią do Reala na Okęciu żebym nie musiał się z siatami przesiadać.