Posty i tematy
Moderator: Emyl
-
Krzysiek_S
-
Krzysiek_S
Napisałem post w temacie "Poprawa komunikacji na Ochocie". Nigdzie się on nie wyświetla, nie mogę go wyszukać. Ale napisać jeszcze raz nie mogę bo mam komunikat, że nie mogę wysłać dwóch takich samych wiadomości. Podejrzewam, że on jest na kolejnej stronie tematu, która mi się nie wyświetla...
A... i chciałem zgłosić, że ostatnio jeden z postów wysłał mi się bez żadnego błędu. To jest o tyle dziwne, że zawsze jakieś są błędy. Dlatego zgłaszam.
A... i chciałem zgłosić, że ostatnio jeden z postów wysłał mi się bez żadnego błędu. To jest o tyle dziwne, że zawsze jakieś są błędy. Dlatego zgłaszam.
- Solaris U10
Czy tylko ja mam problem taki, że przy każdym wysłanym poście wyświetla się taki oto komunikat:
a następnie mój post nie pojawia się jako najnowszy?
Edycja: Ten akurat wyjątkowo bez błędów.
Kod: Zaznacz cały
Could not obtain common word list
DEBUG MODE
SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query
SELECT m.word_id FROM (phpbb_search_wordmatch m, phpbb_search_wordlist w) WHERE w.word_text IN ('drogą', 'działają', 'fortunną', 'inny', 'jest', 'józefowa', 'józefów', 'kierunku', 'które', 'mapie', 'mieć', 'można', 'mógłby', 'nazwie.', 'nazwą.', 'nazywa', 'nie', 'nieco', 'pks', 'pogrubiłeś', 'polmos', 'przeciwnym', 'przystanek', 'się', 'swoją', 'ten', 'też', 'wolica', 'zbyt', 'zestaw', 'zobaczyć', 'ztm-u') AND m.word_id = w.word_id GROUP BY m.word_id HAVING COUNT(m.word_id) > 340366
Line : 323
File : functions_search.php
Edycja: Ten akurat wyjątkowo bez błędów.