http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... PageStep=1
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
A to w drugą stronę było lepiej, bo całą trasę C14 jechałem koło 40 minut.Rosa pisze:Pewnie wszystko stalo w korku. Nie wiem co robił nadzór ale sterowanie ruchem na skrzyżowaniu Arkuszowej z Nocznickiego im zupelnie nie wychodziło. Przejazd z Wólki do tego skrzyżowania zajął mi dzisiaj 28 minut a cały przejazd z cm. Północnego na Powązki Wojskowe 55 minut.
Ten na C56? To później stał w zatoczce na Tytyłowej.Szeregowy_Równoległy pisze:A przyczyną problemów na Północnym był zdaje się zdefekowany MAN, który zablokował przejazd w stronę cmentarza. Nic na cmentarz nie dojeżdżało, zabrakło na cmentarzu autobusów, a jak się w końcu pojawiły, to od razu odjeżdżały pełne ludzi, więc zatkały Wólczyńską.
A jak to skomentujecie? Dodam tylko, że ZTM nie jest szczery i w komunikacie o organizacji Wszystkich Świętych umieszczonym 1,5 tygodnia temu na stronie ZTM podał właśnie tą trasę. Żaden kurs chyba nie odbył się przez Kołową, choć ZTM ciut inaczej sugeruje. A jeśli ZTM zakładał, że co 15 minut autobus przefrunie przez stado linii cmentarnych i podzieli się przystankiem z C69 to tylko pogratulować.ZTM pisze:W związku ze wzmożonym ruchem kołowym w rejonie cm. Bródnowskiego w celu dostosowania do warunków drogowych linia 169 w kierunku krańca DW. WSCHODNI /KIJOWSKA/ kursuje następującą trasą:
169
w kierunku krańca DW. WSCHODNI (KIJOWSKA)
BRÓDNO-PODGRODZIE - … - św. Wincentego - Gilarska - Samarytanka - Jórskiego - Radzymińska - al. Solidarności - Jagiellońska - … - DW. WSCHODNI (KIJOWSKA)
Specjalny rozkład jazdy znajdujący się na stronie nie uwzględniają tego objazdu.
Zmiany obowiązują w godzinach kursowania linii cmentarnych.
Przepraszamy za utrudnienia.
A nie mógł wysiąść przykładowo na Trockiej czy Piotra Skargi?Matrix2441 pisze:No i niezły opierdziel dostałem dziś od znajomego, że mu doradziłem z Podgrodzia na Tgk jechać 169, które wysadziło go dopiero na Szwedzkiej. Albo robić w obie strony przez Radzymińską albo tak, jak było w poprzednich latach. Bo tak to tylko namieszali ludziom w głowach...
A C88 do Wiatraka tylko 65 minut, z czego 35 z cmentarza do ronda na Wólczyńskiej. Jaki z tego morał: nie warto jeździć metremTranzystor pisze:O 12 to nieźle było na Wólce... 50 autobusów ładuje się w Wólczyńską, dzięki czemu podróż C09 trwała 40 minut..