Wakacje 2014
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Się rozkład na objazd zmienił to widać brygady przemigrowały. Życie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Z-2 będzie oczywiście na solówki.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Po jednej z każdego zakładu MZA.Walas pisze:Z-2 będzie oczywiście na solówki.
-
Tranzystor
A co to za potworek 40? Który od poniedziałku będzie kursował na trasie Żerań FSO - Rogalińska? 
"W celu zwiększenia podaży miejsc na ciągu al. Solidarności ".
Kursuje w dni powszednie do 29.08.2014. Obsługiwać ją będą zakłady Wola, Praga i Żoliborz.Tranzystor pisze:A co to za potworek 40? Który od poniedziałku będzie kursował na trasie Żerań FSO - Rogalińska?
Starasz się o tytuł drugiego ashira?MJ pisze:Kursuje w dni powszednie do 29.08.2014. Obsługiwać ją będą zakłady Wola, Praga i Żoliborz.
A to nie jest umowa o zastępstwo na czas urlopu ashira?primoż pisze:Starasz się o tytuł drugiego ashira?MJ pisze:Kursuje w dni powszednie do 29.08.2014. Obsługiwać ją będą zakłady Wola, Praga i Żoliborz.
Łaski bez, chciałem być pomocny, ale jak masz o to ból tyłka to specjalnie dla Ciebie nie będę.Georg pisze:A to nie jest umowa o zastępstwo na czas urlopu ashira?primoż pisze:Starasz się o tytuł drugiego ashira?
Jaki urlop?Georg pisze:A to nie jest umowa o zastępstwo na czas urlopu ashira?primoż pisze:Starasz się o tytuł drugiego ashira?
Błagam o wybaczenieMJ pisze:Łaski bez, chciałem być pomocny, ale jak masz o to ból tyłka to specjalnie dla Ciebie nie będę.Georg pisze: A to nie jest umowa o zastępstwo na czas urlopu ashira?
Cicho, bo jeszcze obaj za karę będziemy robić za pomocników spisywaczy brygadGeorg pisze:Błagamy o wybaczenie
Lepiej wróćcie do tematu, bo wszyscy pójdą na urlop, nie tylko ashir. 
A może kogoś to interesuje, na przykład mnie - bo korzystam z Żerańskich linii tramwajowych. Kolega podzielił się informacją, jakby nie patrzeć - w odpowiednim temacie i zgodnie z zasadami. Po co hejtować zaraz, zwłaszcza że kolega MJ nie pisze regularnie takich rzeczy, a informacja może być dla niektórych ciekawa, czy ważna. Nikt nie każe czytać tego wątku, równie dobrze można go pominąć i odznaczyć jako przeczytane.
Moje zdjęcia: Phototrans - WGKM