Albo każdym innym w tej relacji.reserved pisze:- pociąg S1 ze stacji Warszawa Wschodnia do stacji Warszawa Zachodnia (...)
Jak dojechać szybko i sprawnie?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
1. Czy jadąc 125 z Wiatraka na Trawiastą po 13 mogę liczyć na punktualny dojazd na miejsce?
2. Czy opłaca się czekać na 118/185 na Most Gdański żeby podjechać 1 przystanek czy szybciej dojdę na nogach?
3. Ile realnie jedzie metro z Kabat na Pl. Wilsona o 5:40?
2. Czy opłaca się czekać na 118/185 na Most Gdański żeby podjechać 1 przystanek czy szybciej dojdę na nogach?
3. Ile realnie jedzie metro z Kabat na Pl. Wilsona o 5:40?
- Matrix2441
1. Raczej tak, ale od jakieś 14-tej lub 15-tej już się zaczyna piątkowe wyjeżdżanie z miasta i wtedy to może być ze 2-3 minutki dłużej.
3. Jakieś 25-27 minut.
3. Jakieś 25-27 minut.
Czy powinienem spodziewać się korków na Trasie Łazienkowskiej między Waryńskiego a Saską w kierunku Marysina w DP ok. 18:30?
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Czy w sobotę w okolicach 9:30 można spodziewać się opóźnień na 136 w kierunku Ursynowa? Pytam poważnie.
Jeżeli pisałeś ten post wczoraj na 3 minuty przed odjazdem, to pewnie się już dowiedziałeśsprinter pisze:Czy powinienem spodziewać się korków na Trasie Łazienkowskiej między Waryńskiego a Saską w kierunku Marysina w DP ok. 18:30?
MotorMan 
Nie. Będę jechał TŁ jutro.
A czy tam nie jest zamknięta połowa mostu?
Już dawno nie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
O! To dobrze. Dziękuję za informację. 
Czy na odcinku Bronisława Czecha (od przystanku Trawiasta) - Powszechna - Skrzyneckiego - Wydawnicza do PKP Radość (od strony ul. Wydawniczej) tworzą się jakieś korki? Jeśli tak to w jakich godzinach? Jak przedstawia się sytuacja w drugą stronę (Wydawnicza-łącznik do ul. Sejmikowej - Sejmikowa - Czecha tak do wysokości Trawiastej)
Nie wiem gdzie to zamiescic wiec wklejam tu: Jak ktos chce skorzystac z tych przejazdow po Wawie za pomoca aplikacji UBER to mam kod na darmowy pierwszy przejazd za 20 zl : eov8n , Wpisujecie go w aplikacji. Kod jest wielokrotnego uzytku ale dziala tylko raz po rejestracji. Sprawdzony, dziala, dzis mialem darmowy kurs Chryslerem 
Potrzebuje informacji na jutro na trasie którą nie przemierzałem zbiorkomem prawie pół roku.
Pralka - Rzymowskiego koło 8 rano.
Wybierać standard czyli przez Hynka czy może ryzykować 317?

- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
W sensie, że to jest na kurs o wartości do 20 ziko?rhemek pisze:Nie wiem gdzie to zamiescic wiec wklejam tu: Jak ktos chce skorzystac z tych przejazdow po Wawie za pomoca aplikacji UBER to mam kod na darmowy pierwszy przejazd za 20 zl : eov8n , Wpisujecie go w aplikacji. Kod jest wielokrotnego uzytku ale dziala tylko raz po rejestracji. Sprawdzony, dziala, dzis mialem darmowy kurs Chryslerem
Jesli kurs wyjdzie do 20 zl masz darmowy przejazd, jak powyzej 20 zl masz znizke 20 zl , o tyle mniej pobierze ci za kurs. Czyli za kurs warty 40 zl zaplacisz 20.
Powinno być w porządku z 317.Teokryt pisze:Potrzebuje informacji na jutro na trasie którą nie przemierzałem zbiorkomem prawie pół roku.