Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
120MM/2: 1998 - 2003
120MM/3: 2003 (jedna sztuka na świecie w MZK Toruń #520)
120MM/3: 2003 (jedna sztuka na świecie w MZK Toruń #520)
Czy tylko mnie dziwi, że jedyną w 100% praską linię tramwajową 3 obsługuje zakład Żoliborz?
Wynika to z tego, że "Żoliborz" gdzieś musi wysłać Swingi z projektu bródnowskiego. Wyjazdy i zjazdy z Gocławka są wykonywane jako linia 6.jgas pisze:Czy tylko mnie dziwi, że jedyną w 100% praską linię tramwajową 3 obsługuje zakład Żoliborz?
Dziwi Cię, bo nie pamiętasz, kto obsługiwał śp. 21.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Do czego służą trzy pierwsze przyciski od prawej w górnym rzędzie (licząc z tym odsuniętym od pozostałych) na pulpicie w SU 18 serii 85xx?
-
michał1984
Jak jutro kursują Ł-ki rozkładem dnia powszedniego czy świątecznego?bo 701 DŚ.
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
-
Oktixerek7x
W którym miejscu w SU10 i SU12 najlepiej słychać zapowiedź przystankową?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pod głośnikami, to chyba dość oczywiste.Oktixerek7x pisze:W którym miejscu w SU10 i SU12 najlepiej słychać zapowiedź przystankową?
noidea
-
Oktixerek7x
To wiem, ale gdzie te konkretne głośniki się znajdują?Adam G. pisze:Pod głośnikami, to chyba dość oczywiste.Oktixerek7x pisze:W którym miejscu w SU10 i SU12 najlepiej słychać zapowiedź przystankową?
W przypadku Urbino 10 głośniki są zamontowane na przykład przy pierwszym, przysufitowym ekranie LCD od strony czoła pojazdu, w przypadku Urbino 12 jest chyba podobnie.
-
Oktixerek7x
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
Czy mogę poprosić o wskazanie na mapce, w którym miejscu znajduje się przystanek METRO MŁOCINY 71?
Ktoś kojarzy jakiegoś papiernika koło dw. Wileńskiego? Najlepiej mającego w asortymencie produkty Parkera.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
-
żółwik1975
Czy mieszkając w pobliżu zajezdni stalowa i podejmując pracę w MZA jako kierowca trafię do tej zajezdni jako kierowca czy na jakąś inną zajezdnie?