128N PESA Jazz Duo (Ten długi, z dwiema wielkimi głowami)
Na trzecim torze dziś po 8 rano nic nie było. Wpisano na stan kolejne Jazzy tym razem z Woli. Dzięki temu kolejne delfiny odeszły na Mokotów.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Wychodzi na to, że niebawem dwukierunki wreszcie przydadzą się do czegoś... 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Mam wrazenie, ze caly czas sie przydaja.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Dziś dostarczony wagon dostał numer 3646, a więc jest to zapewne pierwsza sztuka z uzupełniającego kontraktu na 5 sztuk.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
20 sztuk w pare dni?
EDIT: liczenie to trudna sztuka jednak... nie 20, a gora 14
I jak slusznie Glonojad zauwazyl, to faktycznie nie musi isc po kolei.
EDIT: liczenie to trudna sztuka jednak... nie 20, a gora 14
I jak slusznie Glonojad zauwazyl, to faktycznie nie musi isc po kolei.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Skad ten wniosek? Kontrakty sa niezalezne.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Protestuję przeciwko zmianie tytułu wątku
Brzydki lub ładny to kwestia względna - może ewentualnie zamiast tego "128N PESA Jazz Duo (tramwaj dwukierunkowy)"? - to byłoby bardziej neutralne światopoglądowo
Choć w sumie...
Może po prostu w nawiasie napisać Kiosk/Bufet 
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218
013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
019B/33

21.12.2012
366+218
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
Przede wszystkim byłoby to pleonazm - informacja o tym, że jest tramwaj i to dwukierunkowy zawarta jest już w jego nazwie.Jacek Z. pisze:Protestuję przeciwko zmianie tytułu wątkuBrzydki lub ładny to kwestia względna - może ewentualnie zamiast tego "128N PESA Jazz Duo (tramwaj dwukierunkowy)"? - to byłoby bardziej neutralne światopoglądowo
Choć w sumie...
Hm, a nie w sobotę?pawcio pisze:Dziś dostarczony wagon dostał numer 3646, a więc jest to zapewne pierwsza sztuka z uzupełniającego kontraktu na 5 sztuk.
Czy ktos bylby uprzejmy powiedziec ILE ich w koncu jest? Prosze!
W tej chwili w Warszawie jest 34 szt 128NPablo-waw pisze:Czy ktos bylby uprzejmy powiedziec ILE ich w koncu jest? Prosze!
Pozwoliłem sobie na przypuszczenie, że jeśli ktoś nie odróżnia wątku o 128N od 134N, to może nie zaszkodziartnowo pisze:Przede wszystkim byłoby to pleonazm - informacja o tym, że jest tramwaj i to dwukierunkowy zawarta jest już w jego nazwie.Jacek Z. pisze:Protestuję przeciwko zmianie tytułu wątkuBrzydki lub ładny to kwestia względna - może ewentualnie zamiast tego "128N PESA Jazz Duo (tramwaj dwukierunkowy)"? - to byłoby bardziej neutralne światopoglądowo
Choć w sumie...
Ale już tak bardziej do konkretów: Czy były może jakieś przesunięcia Jazz Duo między zajezdniami? Dziś na 35 o 7:39 z Nowego Bemowa widziałem 3610, a to wolski Jazz (zwykle widuję na tej linii 128N żoliborskie).
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
R-1 jeździ na 35, więc nic dziwnego, że wolski Jazz się tam objawił. Ja dzisiaj też mam 35, popołudniowy dodatek.