Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
prosper5250
Mi również, tym bardziej, że z widzenia jak się okazało znałem Cię już od pewnego czasu bez świadomości o Twoim waflowym forumowaniuCypis pisze:Z zeszłego tygodnia (czwartek lub piątek): na Nowodworach: - pomimo dokładnego ukrawania się za aparatem - spotkany Prosper. Miło poznać!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Owszem, Szeregowy powoził tą ruiną na wspomnianej linii rano.Maybach pisze:Czy Szeregowy nie powoził dzisiaj wozem A108 na 174 rano?
A, zapomniałem... Myślę, że tylko DS wchodzi w grę, żeby można na linii zrobić taki porządny fotostop (np. chciałbym tam odłożyć rampę) - niestety, w tym miesiącu już nie mam...prosper5250 pisze:Mi również, tym bardziej, że z widzenia jak się okazało znałem Cię już od pewnego czasu bez świadomości o Twoim waflowym forumowaniuCypis pisze:Z zeszłego tygodnia (czwartek lub piątek): na Nowodworach: - pomimo dokładnego ukrawania się za aparatem - spotkany Prosper. Miło poznać!. Kiedy to 167?
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Jakby otworzyłem, znowu... Jesteście jak dzieci...
Wystarczy odejść na moment i narobicie takiego burdlu, że aż miło...
ZaciszaniN, jesteś na forum od samego początku... Na FZTM też długo byłeś... I jeszcze się nie nauczyłeś, że czasem warto się powstrzymać od postów, które MUSZĄ wywołać niepotrzebną, obraźliwą dyskusję? Na razie bez punktów, ale będę miał następnym razem na uwadze, że należy Ci się nieco więcej... Oby nie było następnego razu.
Ze SławkiemM zobaczymy się za 2 tygodnie. Miłego odpoczynku.
ZaciszaniN, jesteś na forum od samego początku... Na FZTM też długo byłeś... I jeszcze się nie nauczyłeś, że czasem warto się powstrzymać od postów, które MUSZĄ wywołać niepotrzebną, obraźliwą dyskusję? Na razie bez punktów, ale będę miał następnym razem na uwadze, że należy Ci się nieco więcej... Oby nie było następnego razu.
Ze SławkiemM zobaczymy się za 2 tygodnie. Miłego odpoczynku.