134N PESA Jazz (ten krótki)
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie, bo będziesz musiał SMSa wysłać, żeby się dowiedzieć, co twój rzecznik powiedział.
-
Stary Pingwin
Może dowiem się z biuletynu, drukowanego na pięknym błyszczącym papierze?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
...i nic się nie dowiedzieć... Wszystko przecież zgodnie z planem, prawda?Stary Pingwin pisze:O krótkie Jazzy to powinien zapytać dociekliwy dziennikarz, znający się na komunikacji miejskiej.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Produkt jest perfekcyjny, zapytajcie na skycrapper. Cudo, miodzio, Panie, mucha nie siada, a Niemiec placze, ze nie kupil. Tylko jakies wredne "uje" z Warszawy tego nie widza i wciaz problemy biednej Pesie robia. TO NIE LUDZIE! To wilki!!!
-
Stary Pingwin
Taka tam ciekawostka:
http://www.transport-publiczny.pl/wiado ... 49842.html
http://www.transport-publiczny.pl/wiado ... 49842.html
Pesa zaproponowała też Wrocławiowi montaż radarowego systemu ostrzegania przed kolizją, testowanego w trzyczłonowych Jazzach dla Warszawy. MPK, które w ostatnich latach zostało dotknięte prawdziwą plagą kolizji spowodowanych przez motorniczych, przystało na to rozwiązanie. - System nie będzie reagował na przystankach, ale przy wyższych prędkościach ostrzeże motorniczego, jeśli ten będzie jechał zbyt blisko innego tramwaju – tłumaczy Wild.

Kto pisze takie bzdury? Plaga kolizji spowodowanych przez motorniczych...
Jak można testować coś, co nie działa.... ?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Normalnie. Wsiadasz, stwierdzasz "nie działa" i tyle. Jeśli coś nie działa, to testy są bardzo ułatwione 
Z doswiadczenia powiem, ze to jest wstep do wlasciwych testow. No bo czemu nie dziala? Najlepsza zabawa swiata! 
Z reszta, co w wyrobach Pesy ostatnio dziala? Lol
Z reszta, co w wyrobach Pesy ostatnio dziala? Lol
viewtopic.php?p=798446#p798446Szeregowy_Równoległy pisze:Normalnie. Wsiadasz, stwierdzasz "nie działa" i tyle. Jeśli coś nie działa, to testy są bardzo ułatwione
Taki staroć z Cycatów mi się jakoś przypomniał.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Dzisiaj koło 16 Jazz z końcówką 12 był ściągany przez Swinga Jerozolimskimi z kierunku zachodnim.
W złą godzinę...Pablo-waw pisze:Kto pisze takie bzdury? Plaga kolizji spowodowanych przez motorniczych...