radeom pisze:Niedługo miną 2 miesiące, nadal nic nie wiadomo?
TWB
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
Piotrek pisze:maciek8610 napisał/a:
A admin tego serwisu to totalny cham i burak!
Why?
Jak nazywa moją ciężką pracę "kupą" to mogę twierdzić, że jest chamem. Zresztą podziękowałem już mu za współpracę.JacekM pisze:maciek8610 napisał/a:
A admin tego serwisu to totalny cham i burak!
czemu?
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
jasiu pisze:wiesz, na TWB jest ponad 1000 użytkowników. Jest w czym przebierać, jeśli chodzi o zdjęcia.
(wcinając się w wymianę zdań)
No sorry, ale foty niektórych userów(także tych którzy już dodali po 1000ileś zdjęć)- źle skadrowane, lub z innych powodów spartaczone to po prostu knoty!
Nie wiem jak to jest u niektórych, ale gdy ja zrobię słabe zdjęcie(no chyba, że jakiś b.rzadki okaz zostanie uwieczniony), to się nim nie chwalę... a że niektórzy są bezkrytyczni w stosunku do siebie
Konta na TWb nie posiadam- po 6 próbach i 2 przypadkach gdy nie raczyli odpisać(mimo iż podałem poprawne dane), dałem sobie spokój - łaski bez!
blam blam blam
a) do niektórych nie dociera; b) niektórzy uważają swoje fotki za najlepsze; c) niektórzy biorą krytykę zdjęć jako krytykę siebie; d) długo można by wyliczać...gemba pisze:No sorry, ale foty niektórych userów(także tych którzy już dodali po 1000ileś zdjęć)- źle skadrowane, lub z innych powodów spartaczone to po prostu knoty!
Nie wiem jak to jest u niektórych, ale gdy ja zrobię słabe zdjęcie(no chyba, że jakiś b.rzadki okaz zostanie uwieczniony), to się nim nie chwalę... a że niektórzy są bezkrytyczni w stosunku do siebie
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
e) wszędzie jest kolesiostwo, a osoby są tykalne bo już dwóch się przeliczyło i straciło uprawnienia 
f) trzymałbyś na swoim serwisie kogoś kto Cię obraża? (co do drugiego, mogę się ewentualnie zgodzić, choć nie pamiętam takich przypadków)
f) trzymałbyś na swoim serwisie kogoś kto Cię obraża? (co do drugiego, mogę się ewentualnie zgodzić, choć nie pamiętam takich przypadków)
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.