Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Fotografia
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Istotna też jest funkcjonalność - nie zrobisz takim obiektywem szerokiego ujęcia w razie nagłej potrzeby / zaskoczenia. Przy zdjęciach jakie robimy jest to istotne. Co do optyki - nie sądzę, by w obiektywach podobnej klasy była taka różnica.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Kwestia przyzwyczajenia, tu rzeczywiście różnica może być niewielka, ale w przypadku obiektywów do Canona jest dość widoczna, jest taki jeden forumowicz, co ma 28-300 z optyką dużo gorszą niż mój 75-300JacekM pisze:Istotna też jest funkcjonalność - nie zrobisz takim obiektywem szerokiego ujęcia w razie nagłej potrzeby / zaskoczenia. Przy zdjęciach jakie robimy jest to istotne. Co do optyki - nie sądzę, by w obiektywach podobnej klasy była taka różnica.
Ja podjąłem decyzję, że wolę móc robić ładniejsze zdjęcia niż mieć uniwersalny obiektyw
noidea
Ale on ma Sigmę a Ty masz Canona - tutaj jest kwestia wyboru jest ograniczona do dwóch modeli jednej marki.Adam G. pisze:Kwestia przyzwyczajenia, tu rzeczywiście różnica może być niewielka, ale w przypadku obiektywów do Canona jest dość widoczna, jest taki jeden forumowicz, co ma 28-300 z optyką dużo gorszą niż mój 75-300![]()
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
To jest coś ciekawego: http://www.e-cyfrowe.pl/aparaty/casio-e ... D=42993_42
Nie wiem jak z jakością "Casio", ale parametry imponujące
.
Nie wiem jak z jakością "Casio", ale parametry imponujące
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
W sprzedaży (US) od marca w cenie 999$.TGM pisze:To jest coś ciekawego: http://www.e-cyfrowe.pl/aparaty/casio-e ... D=42993_42
Nie wiem jak z jakością "Casio", ale parametry imponujące.
Wydaje mi się że nic szczególnego a parametrami (może po za ilością klatek na sekundę tylko po co to komuś w normalnym życiu) to bije go np. Panasonic FZ-50 pod względem obiektywu i stabilizacji. I cena jest dużo niższa. Za 1000$ to można już zafundować sobie lustrzankę.
-
Rafaello_24