I uzywalem go jako sciery w autobusie wycierając szyby i lusterka
Więc juz przestali sie nas czepiać
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Do gimnazjum na jakiej ulicy idziesz, jeśli można wiedzieć? Bo ja to głównie ulicami operuje, jeśli chodzi o placówki oświatowe...ziomal pisze:Z czymś jednak wejdę do gimnazjum.
Teraz nuta wolności będzie do poczucia od piątku od godziny 15 do poniedziałku do godziny 6...ziomal pisze:Kiedy człowiek czuje nutę wolności, jest inaczej
Będzie potrzebny. Tym bardziej, że nie widzę żadnego sensu w tej jakiejkolwiek nauce... Wyścig szczurów...ziomal pisze:życzę niezłego powera na ten rok.
Takoż i ja. Patrzę na dzieciaki z politowaniem, że oni do szkoły, a ja do ZakopanegoMaciek pisze:A ja mam jeszcze miesiąc wakacji heheheCieszę się, że jutro dzieciaki idą do szkoły
Nie ciesz się tak, ja za dwa tyg. prawdopodobnie do KrakowaR-9 Chełmska pisze:Takoż i ja. Patrzę na dzieciaki z politowaniem, że oni do szkoły, a ja do Zakopanego
Tak. Pozatym trochę pokręciły mi się różne sprawy, sytuacje i stąd te wrażenie ''niewykorzystania'' do końca wakacji. I jutro poczuję miły ścisk sardynki w puszce w metrze...BJ.2052 pisze:Że niby nie wykorzystałeś w pełni wakacji?ziomal pisze:I czuję jakąś tam pustkę...
Ta, znam to uczucie