Objazdy tramwajowe 2011
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Skoro leci 14, to warianty 77 powinny być do Banacha...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie chodzi o potrzebność, chodzi o wspólnporzystankowość linii na Nowowiejską! I to jeszcze w obrębie jednej linii. 
Ewentualnie - przenieść przystanek przelotowy na trzeci tor od prawej, postój wariantów na wewnętrznym i warianty okrążające pętlę przed wyjazdem na miasto.
Ewentualnie - przenieść przystanek przelotowy na trzeci tor od prawej, postój wariantów na wewnętrznym i warianty okrążające pętlę przed wyjazdem na miasto.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Którą byś obciął? Broniewskiego dokądś trzeba dowieźć.piotram pisze:No bo przecież nie można zabierać kursów PuławskiejXXXX pisze:
Zaraz, zaraz... To na Marszałkowskiej będzie 30 kursów/h?
4 - słabe, 18 - mocne i 33 mocne?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Podobno nie zgodzono się na moce linie na skrętach na Feminie.piotram pisze:A do Feminy może być słabizna już tak?
Służewiec?piotram pisze:Ewentualnie jak nie to 18 można przerzedzić.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Zastanawiam się nad jednym. Skoro 70 zastępuje 10 i 17, 75 zastępuje 35 i 46, 77 zastępuje 17 i 35, to czemu 33 nie mogło się nazywać 73? 75% trasy jest inna niż zwykle... To w takim razie czemu nie ma 10 OS. GÓRCZEWSKA - TWARDOWSKA, 17 SŁUŻEWIEC - OKĘCIE I 35 NOWE BEMOWO - DW. WSCHODNI ?pawcio pisze:33 mocne, 77 zasadniczo także. 70 i 75 słabe.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Mogło, ale umknęło. Cóż zrobić.SławekM pisze:czemu 33 nie mogło się nazywać 73?
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Skoro i tak jest to linia objazdowa i tworzy się rozkłady, dekoracje, wydruki itp., to musi być koniecznie ten zamęt z 77 wariantowym? Mało jest wolnych numerów?pawcio pisze:Nie da rady. Zjazdy z i na Mokotów.Glonojad pisze:W kierunku Politechniki podstawową wadą jest brak wspólnego przystanku z 4 i 35. Nie wiem, czy nie byłoby lepiej, gdyby 18 parkowało na przystanku dla wysiadajacych, a obecny jej peron był przystankiem zbiorczym.
77 będzie z wariantami do Naruciaka mocne.
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
Miałem okazję współuczestniczyć w układaniu pierwotnej wersji, gdy miała także zostać zamknięta Targowa i nie było jeszcze mowy o tych ograniczeniach na Feminie, więc wyglądała zupełnie inaczej. Wtedy najpierw była rozmowa, co gdzie ma jechać, dopiero potem o numerach - i zaręczam, że 33 umknęło*. A potem to akurat zostało bez zmian... 
*) Umknęło także 35, dopiero po pół godziny sobie uświadomiliśmy, że i ono nad Nowowiejską nie przefrunie - tak to jest, gdy się coś robi "na szybko"

*) Umknęło także 35, dopiero po pół godziny sobie uświadomiliśmy, że i ono nad Nowowiejską nie przefrunie - tak to jest, gdy się coś robi "na szybko"