Plany remontowe Tramwajów Warszawskich
Moderator: Wiliam
Jeśli mnie pamięć nie myli, to dycha stoi też na łuku 17tki, więc nie tylko z pierwszeństwem...
-
Stary Pingwin
Są problemy z widocznością.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Na wiadukcie al. Jana Pawła II została zmniejszona prędkość z 20 do 10 na całej długości w obie strony. Na Stawkach na całej długości torowiska w jezdni ograniczenie do 30.
Wina GDDiKA, wina PKP, wina Tuska, wina pandemicznych ograniczeń w remontach.
-
Stary Pingwin
Następnym krokiem będzie zamknięcie wiaduktu. Bo chyba nie ograniczenie do 5?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Można jeszcze zezwolić na przejazd tramwaju, ale bez pasażerów. Ci musieli by pokonać wiadukt pieszo. 

- AdamKlocusky
- Kontakt:
Jeszcze o winie Trzaskowskiego zapomniałeś
-
gfedorynski
Hmm, to dlatego dzisiaj tak pełzło wszystko. Myślałem, że przez mgłę.
Po jednym tramwaju na moście - raz 6 tramwajów jadących z jednej strony, raz z drugiej. Precedens z wiaduktem al. Andersa.Stary Pingwin pisze: ↑15 lis 2023, 20:37Następnym krokiem będzie zamknięcie wiaduktu. Bo chyba nie ograniczenie do 5?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Już kiedyś o to pytałem - ile czasu zajęłoby zrobienie skrętów na Daszyńskiego? Na ile trzeba by zamknąć Towarową? Bo przecież skrętów nie robi się od razu łącząc z linią… w zasadzie tylko na wsadzanie rozjazdów trzeba zamknąć…
ŁK
-
Stary Pingwin
Rozumiem, że dostosowanie rozkładów jazdy do zmienionych czasów przejazdów już w trakcie?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Hehehe, no przestań. Wydłużą Ci czas przejazdu kosztem postoju na krańcu. Na to samo wyjdzie jak dojedziesz opóźniony 

-
Stary Pingwin
Można zrobić ranking, która z linii tramwajowych napotyka na swoim torze najwięcej ograniczeń.
Mój kandydat- 35. Nowowiejska, Stawki i wiadukt. Z powrotem dochodzi Marszałkowska.
Mój kandydat- 35. Nowowiejska, Stawki i wiadukt. Z powrotem dochodzi Marszałkowska.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Zależy, jak się to ułoży. Na różne korekty wrześniowo-październikowe dwie brygady (na 2 i 9) zostały dołożone. I to raczej nie jest koniec tematu.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Marszałkowska tylko w jednym kierunku?Stary Pingwin pisze: ↑17 lis 2023, 13:01Można zrobić ranking, która z linii tramwajowych napotyka na swoim torze najwięcej ograniczeń.
Przegubowce ,to sól tej ziemi .