120Na SWING
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jakie "tez"?! W Warszawie problem jest ewidentnie po stronie taboru w tej chwili.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
W tę sobotę była pierwsza taka dostawa (3169) - dotąd przyjeżdżały wyłącznie w dni robocze.
A dziś 3170.
A dziś 3170.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Nie do końca w sobotę dostarczono:
3152 - 29.01
3166 - 28.05
3168 - 11.06
3169 - 18.06

Po za tym w 3166 są nowe osłony na wózki w dolnej części osłony są wcięte bardziej do środka wózka bardzo estetycznie to wygląda.
3152 - 29.01
3166 - 28.05
3168 - 11.06
3169 - 18.06
Po za tym w 3166 są nowe osłony na wózki w dolnej części osłony są wcięte bardziej do środka wózka bardzo estetycznie to wygląda.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
- Bastian
- Sułtan Maroka
No może, te nowsze rzeczywiście jakoś rzadko widuję...beni pisze:Nie do końca w sobotę dostarczono:
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Zapomniałem dodać jeszcze ciekawostkę:
3170 jest 55 Swingiem w Stolicy i 80 Swingiem który opuścił fabrykę i 113 tramwajem w historii Pesy wybudowanym od podstaw.
Jeszcze 20 sztuk Swingów i setka stuknie .
3170 jest 55 Swingiem w Stolicy i 80 Swingiem który opuścił fabrykę i 113 tramwajem w historii Pesy wybudowanym od podstaw.
Jeszcze 20 sztuk Swingów i setka stuknie .
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
- MeWa
- Cukiereczek
ojejku, awarie drzwi się zdarzają - nie ma w tym nic nadzwyczajnego.fluger pisze:Dziś w śródmieściu kobieta wciskała przycisk żeby otworzyć drzwi ale nie działało to, więc poszła do drugich obok otwartych i w tym czasie motorniczy zamkną drzwi i odjechał.
Awaria?
A może ona albo ktoś nacisnął przycisk niepełnosprawnego (wtedy drzwi się już nie otworzą).
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Taki sobie wagon o numerze 3119. Jeden z pierwszych to fakt. Pomijam sprawę tego, że nie działa jeden z podwieszanych telewizorów, ale to w sumie żadna strata ile razy można to samo oglądać. Ale awaria niebieskiego podświetlania przy zamkniętych drzwiach już mnie nieco zaskoczyła. Czerwone działa normalnie, niebieskie natomiast po zamknięciu i zablokowaniu drzwi najpierw nie świeci się, po czym w miarę przejazdu zaczyna błyskać coraz częściej, by przy dojeździe do kolejnego przystanku migać się jak dyskoteka. I tak zabawa zaczyna się od nowa co każdy przystanek. Nie opisałbym tego bo w sumie awaria jak awaria, choć w miarę nowym wagonie można by się spodziewać nieco dłuższego okresu bez takich rzeczy, gdyby nie fakt że takie błyskanie jest wprost niemiłosiernie wkurzające. W dzień jeszcze pewnie do zniesienia. Wieczorem niebardzo.