System informacji pasażerskiej w metrze
Moderator: JacekM
- MeWa
- Cukiereczek
Przecież nie pisałem, że się zmieniafik pisze:A design wciąż siermiężny i niepraktyczny.MeWa pisze:Zmian jest więcej, wymienione wyżej.
Podłużne elektrodechy jak w tramwajach i autobusach - nie, zwykłe ekrany LCD dla SIP-u - tak.JacekM pisze:Swoją drogą, w Inspiro będzie elektrodechowy SIP? Jeśli tak, to czy wiadomo jak będzie rozmieszczony, nad drzwiami, nad siedzeniami?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Z jakiego artykułu na tvnwarszawa jest to zdjęcie? Próbowałem znaleźć reverse searchem, ale nic nie znajduje.Bywalec pisze:Coś takiego?MeWa pisze:Podłużne elektrodechy jak w tramwajach i autobusach - nie, zwykłe ekrany LCD dla SIP-u - tak.
Obrazek
fot. tvnwarszawa.pl
126: Nowodwory - Mehoffera - Modlińska - Klasyków - Czołowa - Marywilska!
Coś dziś SIP na Marymoncie wariuje, ekrany w kierunku Kabat wskazywały przez chwilę, że 2 pociągi będą za 4 minuty (później jeden za 3 minut, a drugi za 4 minut, następnie ten drugi pociąg pokazał się, że będzie jednak za 7 minut), natomiast ekran w kierunku Młocin, gdy stał pociąg na stacji, pokazywał następny za 13 minut (2 razy w ciągu dnia coś takiego widziałem), a jak pociąg odjechał to na jego miejsce wskakiwał następny za 6-7 minut i dalej na drugiej pozycji był ten za 13 minut.
To normalne tak jest zawsze.ashir pisze:Coś dziś SIP na Marymoncie wariuje, ekrany w kierunku Kabat wskazywały przez chwilę, że 2 pociągi będą za 4 minuty (później jeden za 3 minut, a drugi za 4 minut, następnie ten drugi pociąg pokazał się, że będzie jednak za 7 minut), natomiast ekran w kierunku Młocin, gdy stał pociąg na stacji, pokazywał następny za 13 minut (2 razy w ciągu dnia coś takiego widziałem), a jak pociąg odjechał to na jego miejsce wskakiwał następny za 6-7 minut i dalej na drugiej pozycji był ten za 13 minut.
Wcześniej tak nie było. 
Na Placu Wilsona nieraz widziałem taką sytuację.
Potwierdzam też się z taką sytuacją ostatnio spotkałem.
E tam, ja widziałem miesiąc temu takie zjawiskoashir pisze:Wcześniej tak nie było.
Moje zdjęcia: Phototrans - WGKM
A ja się pierwszy raz z takim problemem spotkałem.