O stronach ZTM MZA i TW
- kulikowski
To raczej wygląda na wibracje. Ten typ tak ma. Takie objawy mogą być przy przewijaniu ekranu w uruchominej aplikacji. Trochę to przypomina Asystenta pakietu Office.
Wracając do tematu: IMO przydałaby się funkcja/aplikacja konwertująca pdfowskie rozkłady SKM, Metra, KM, WKD na wersje ZTMowsko-przystankowe (może zamiast tego serka/Bilecika).
Wracając do tematu: IMO przydałaby się funkcja/aplikacja konwertująca pdfowskie rozkłady SKM, Metra, KM, WKD na wersje ZTMowsko-przystankowe (może zamiast tego serka/Bilecika).
7 9 15 128 136 154 172 175 188 208 504 S-2 S-3 RL R8 N32 N38 N88
-
bartoni722
Zmiany związane z remontem pętli KEMPA ZAWADOWSKA
od 27.03.2010 (sobota)
Od początku kursowania do odwołania (na ok. 4 tygodnie) autobusy linii 164 będą kończyć trasę na tymczasowym przystanku (dla wysiadających) KĘPA ZAWADOWSKA 51 zlokalizowanym na ul. Bruzdowej przed wjazdem na pętlę.
http://ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=486&l=1
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
od 27.03.2010 (sobota)
Od początku kursowania do odwołania (na ok. 4 tygodnie) autobusy linii 164 będą kończyć trasę na tymczasowym przystanku (dla wysiadających) KĘPA ZAWADOWSKA 51 zlokalizowanym na ul. Bruzdowej przed wjazdem na pętlę.
http://ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=486&l=1
Od kiedy 720 jeździło na trasie zmienionej? Myślałem, że ta trasa na której jeździ jest stała.ZTM pisze:Zmiany przystankowe obowiązujące od 27 marca
od 27.03.2010 (sobota)
Zostają wprowadzone następujące stałe zmiany przystankowe:
Na trasach linii 125, 135, 166, N21 oraz N71 zostaje uruchomiony przystanek LUBELSKA 01 obowiązujący jako warunkowy.
Na trasach linii N22 i N72 zostaje uruchomiony przystanek ŚWIECKA 01 obowiązujący jako warunkowy.
W związku z niewielkim wykorzystaniem przez pasażerów charakter przystanków WSPÓLNA DROGA 01 i 02 na trasie linii 702 zostaje zmieniony ze stałego na warunkowy.
Obecnie obowiązująca trasa linii 720 zostaje przyjęta jako trasa stała.
-
kebe
Gdzie są rozkłady linii nocnych,które mają specjalny rozkład jazdy w nocy 27/28.03.2010 roku.
http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=166&c=100&l=1
http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=166&c=100&l=1
Misie miłe! Byliście uprzejmi zamieścić komunikat następującej treści:
a) w którą stronę te autobusy jadą (tak, wiem, można poznac po braku 151, ale to trochę wyższa szkoła jazdy)
b) który to przystanek 01
Niby drobiazg, ale nie zaszkodziłoby wyraźnie napisać, w stronę których krańców jadą te linie i gdziemają pasażerowie się udać, zwłaszcza że plac Trzech Krzyży jest miejscem przystankowo dosyc rozległym.
I bardzo dobrze, chciałoby się rzec nareszcie. Tyle tylko, że po przeczytaniu tego komunikatu musiałem sprawdzić:www.ztm.waw.pl pisze: Utrudnienia na pl. Trzech Krzyży
od 23.04.2010 (piątek) do 24.04.2010 (sobota)
W związku z montażem wiaty czasowemu zawieszeniu ulega funkcjonowanie przystanku autobusowego PL. TRZECH KRZYŻY 03.
W zastępstwie obowiązuje przystanek PL. TRZECH KRZYŻY 01.
a) w którą stronę te autobusy jadą (tak, wiem, można poznac po braku 151, ale to trochę wyższa szkoła jazdy)
b) który to przystanek 01
Niby drobiazg, ale nie zaszkodziłoby wyraźnie napisać, w stronę których krańców jadą te linie i gdziemają pasażerowie się udać, zwłaszcza że plac Trzech Krzyży jest miejscem przystankowo dosyc rozległym.
Popatrz, jaka franca!
Myślę, że wystarczyłoby dodać, iż jest to przystanek w kierunku placu Na Rozdrożu. Nie zaszkodziłoby dodać odległości do zastępczego przystanku (np. "tylko 30 metrów; promocja!"Niby drobiazg, ale nie zaszkodziłoby wyraźnie napisać, w stronę których krańców jadą te linie i gdziemają pasażerowie się udać, zwłaszcza że plac Trzech Krzyży jest miejscem przystankowo dosyc rozległym.
O to, to! Bo krańców pełno, a Rozdroże jedno (nawet pasażerowie 101, które tam nie dojeżdża zrozumieliby, o co chodzi).person pisze:Myślę, że wystarczyłoby dodać, iż jest to przystanek w kierunku placu Na Rozdrożu
Zazwyczaj podawano co do metraperson pisze:Nie zaszkodziłoby dodać odległości do zastępczego przystanku (np. "tylko 30 metrów; promocja!"
Popatrz, jaka franca!
- Solaris U10