Gdzie mu się żywnie podobało, oczywiście po szynach.Czotyk pisze:Dokąd?
120Na SWING
-
michał1984
A jak z planem podziału na zajezdnie?beni pisze:3179 w ruchu.
3180, 3181, 3182, 3183 czekają w kolejce na wpisanie. Urlopy dlatego tak to powoli idzie.
http://www.youtube.com/user/esbek2
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Oj, coś się Beniemu pomerdało - na wpis czeka 3180-3182, bo TW więcej niż 3 na raz wozów nie zgadzają się mieć w odbiorach. A co do urlopów, to raczej są one w Pesie, bo tak energicznie zajmują się brakami w wozach.esbek pisze:A jak z planem podziału na zajezdnie?beni pisze:3179 w ruchu.
3180, 3181, 3182, 3183 czekają w kolejce na wpisanie. Urlopy dlatego tak to powoli idzie.
Co do podziału - obecna trójka ma być praska, potem trio dla Szwadronu Śmierci.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Beni, nieprawda i tyle. 3183 to przyjechał DZISIAJ.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Dzisiaj a miałem info że 26 stąd taka informacja. To ciekawie bo dzisiaj dowieźli również 26 dla Gdańska. NA dwie lawety skaczą swingi 
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tak jest, swingi jeżdżą dwiema różnymi lawetami. Stąd możliwe były dostawy "dzień po dniu" w Warszawie.
3183 MIAŁ przyjechać wcześniej, może nawet i w piątek, ale został wstrzymany z uwagi na ww okoliczności.
3183 MIAŁ przyjechać wcześniej, może nawet i w piątek, ale został wstrzymany z uwagi na ww okoliczności.
-
Tranzystor