Jak kształtować układ komunikacyjny?
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
W większości szkół mimo wszystko są normalne lekcje.
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
W większości szkół dyrekcja wykorzysta jeden z sześciu dni wolnych, które ma do dyspozycji w ciągu roku szkolnego. W większości uczelni wyższych będą godziny rektorskie lub studenci po prostu sobie nie przyjdą. Nie ma co panikować.
Ja mam wolne. Nie wiem o co ci, Domasie, chodzi. 
Jeśli ktoś będzie wtedy pracował, to co najwyżej policja, przygotowując się do gorącego wtorku. 
Pracodawca nie musi oddać wolnego w listopadzie, a w danym okresie rozliczeniowym (często trzymiesięcznym).
W praktyce: u mnie za 1.11 wolne jest 24.12, a jutro idziemy do fabryki jak w zwykły poniedziałek.
W praktyce: u mnie za 1.11 wolne jest 24.12, a jutro idziemy do fabryki jak w zwykły poniedziałek.
Tak, wtorek zapowiada się znów bardzo gorący, pomimo temperatury która faktycznie może panować na zewnątrz. Także o normalnej komunikacji jutro można szczerze zapomnieć 
Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy 

- Bastian
- Sułtan Maroka
Dziś o 17 w SITK na Czackiego o rozwiązaniach komunikacyjnych dla Śródmieścia.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
"Dyskusja z udziałem studentów, moderuje dr.Brzeziński"
Takie coś widziałem w Nowej Kreślarni.
Takie coś widziałem w Nowej Kreślarni.

Rozumiem, że ta kropka ma symbolizować rozdzielność jakichkolwiek podstaw rzetelności naukowej od osoby samego inżyniera, a brak spacji - nierozerwalne wykorzystywanie tytułu doktorskiego do lansowania własnych przekonań?"Dyskusja z udziałem studentów, moderuje dr.Brzeziński"
No i się zawsze w takich chwilach zastanawiam dlaczego na jego macierzystym wydziale nie ma informacji o tym...
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Ściślej mówiąc, było to:
Gościem debaty był Mieczysław Reksnis, Dyrektor Biura Drogownictwa i Komunikacji Urzędu m. st. Warszawy.http://www.zik.il.pw.edu.pl/ pisze:Biuro Drogownictwa i Komunikacji Urzędu m. st. Warszawy we współpracy ze Stowarzyszeniem Inżynierów i Techników Komunikacji RP Oddział w Warszawie zaprasza do udziału w CX Forum Komunikacyjnym. W ramach Forum odbędzie się debata z udziałem studentów warszawskich Uczelni na temat:„Centrum współczesnego miasta – rozwiązania komunikacyjne”. Moderatorem Forum będzie dr inż. Andrzej Brzeziński (Politechnika Warszawska). Wstęp wolny.
Kiedy: 27.11.14 o godz. 17:00
Gdzie: Warszawski Dom Technika NOT przy ul. T. Czackiego 3/5 sala C, V piętro
Jest drobna różnica między wywieszeniem na wydziale, a na stronie internetowej zakładu, na którą nikt nie zagląda...
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Kropka z rozpędu (wiedzieć że się nie stawia, to wiem a i tak prawie zawsze mi się stawia), a brak spacji to dlatego że mi się nigdy nazwiska w indeksie nie mieszczą 

- Solaris U10
Był mail z koła, ale też dzisiaj rano, więc żaden z tego pożytek.
Był ktoś na tymże spotkaniu? Podobno debaty w NOT są zdominowane przez inżynierów, powiedzmy, o konserwatywnych poglądach.
Był ktoś na tymże spotkaniu? Podobno debaty w NOT są zdominowane przez inżynierów, powiedzmy, o konserwatywnych poglądach.
Ja byłem. Poszedłem w sumie z ciekawości zobaczyć, jak takie spotkania wyglądają
Faktycznie siedziało kilkoro studentów (z PW oraz z UW), którzy w sumie w większości poparli to, co jest w strategii transportowej. Wiele dyskusji nie było ale ogólnie jak ktoś jest zainteresowany to mogę udostępnić zapis dźwiękowy spotkania 
- Bastian
- Sułtan Maroka
A ja akurat powiem, że było wyjątkowo interesująco ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow