Modernizacja trasy tramwajowej w ciÄ gu Al. Jerozolimskich
Moderator: Wiliam
Dziś wyświetlacz w Centrum
Praga znów pokazywał dane z kosmosu.
Coś po 18 podjechało 22 a wyświetlacz uparcie twierdził, że na przystanku stoi 21. 22 odjechało a po chwili przyjechało 24. Tym razem wyświetlacz twierdził, że jest to 25. Po 24 przyjechało 8 oraz 21. Wyświetlacz twierdził, że na przystanku stoi 7, jednak po chwili się "poprawił" i pokazywał, że stoją 21 oraz 8.
Jeśli problem z błędnym numerem linii związany jest tylko z nieodpowiednimi kluczykami, to zdarza się on coś za często.
Coś po 18 podjechało 22 a wyświetlacz uparcie twierdził, że na przystanku stoi 21. 22 odjechało a po chwili przyjechało 24. Tym razem wyświetlacz twierdził, że jest to 25. Po 24 przyjechało 8 oraz 21. Wyświetlacz twierdził, że na przystanku stoi 7, jednak po chwili się "poprawił" i pokazywał, że stoją 21 oraz 8.
Jeśli problem z błędnym numerem linii związany jest tylko z nieodpowiednimi kluczykami, to zdarza się on coś za często.
1 7 9 22 128 141 157 172 175 504
Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale dziś z wyświetlaczy zniknęła informacja o nowej taryfie biletowej. W zamian pojawiła się informacja dot. remontu mostu Poniatowskiego
: "Uwaga! Od 7.07.2008 zmiany w kursowaniu autobusów związane z remontem mostu Poniatowskiego. Szczegóły dotyczące zmian: www.ztm.waw.pl lub tel. 94-84."
Jest też komunikat głosowy: "uwaga od siódmego lipca dwa tysiące osiem zmiany w kursowaniu autobusów i tramwajów zwiemontem mostu poniatowskiego szczegóły dotyczące zmian w w w z t m w a w p l lub tel kropka dziewięć tysięcy czterysta osiemdziesiąt cztery"8917 pisze:Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale dziś z wyświetlaczy zniknęła informacja o nowej taryfie biletowej. W zamian pojawiła się informacja dot. remontu mostu Poniatowskiego: "Uwaga! Od 7.07.2008 zmiany w kursowaniu autobusów związane z remontem mostu Poniatowskiego. Szczegóły dotyczące zmian: www.ztm.waw.pl lub tel. 94-84."
Polityka złym doradcą w pracy!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Komunikatami można też sterować z centrali ZTM, żeby np. pisać o zatrzymaniu. Takiego przypadku jednak nie stwierdzono.
Spokojnie, Dżejpisi, następny SIP będzie robić Wy, zobaczymy jacy jesteście wspaniali
Spokojnie, Dżejpisi, następny SIP będzie robić Wy, zobaczymy jacy jesteście wspaniali
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Będzie taki, jaki zamówi sobie ZTM. Chore było, że w ogóle TW się tą sprawą zajmowały.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie rozumiem?
Ciekawostka - dziś na 7 szalał sobie skład 321+302 
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
- fik
- Naczelne Chamidło
Wczoraj szyba cała, tablica wyłączona. Zegarka nie zdążyłem z autobusu przyuważyć.Fikander pisze:Wczoraj dla odmiany z całej tablicy działał jedynie zegarek.Fikander pisze:Tablica przy Banacha wyświetla odjazdy rozkładowe bez 'ok.', dodatkowo szyba ochraniająca wyświetlacz została częściowo rozbita kamieniem.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wtedy, kiedy resztą, nie licząc po jednej na placu Zawiszy i rondzie Waszyngtona, które doszusowały kapkę później.