Informacja pasażerska
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Mam taką ideę: czy w prostokącikach gdzie umieszczone są dogodne przesiadki miejscowości w strefie podmiejskiej nie mogłyby być zaznaczane na zielono
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Wypisywane są ulice przy których znajdują się przystanki.Czy w/w linia ma przystanek na SpacerowejR-9 Chełmska pisze:nie ma w spisie ulic na wewn. wyświetlaczu Spacerowej
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
- R-9 Chełmska
Czas jakiś temu były wszystkie, dlatego narzekammobil one pisze:Wypisywane są ulice przy których znajdują się przystanki.Czy w/w linia ma przystanek na SpacerowejR-9 Chełmska pisze:nie ma w spisie ulic na wewn. wyświetlaczu Spacerowej![]()
![]()
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- R-9 Chełmska
Hmm, pytanie związane z informacja pasażerską.
Chodzi o system zapowiedzi przystankowych, czyli BUSE.
no właśnie. Robie film i potrzebuję kilku określonych nagrań z tego systemu. Sek w tym ze nie bardzo wiem do kogo w tej sprawie uderzyć. system ten "gadający" jest głównie w tramwajach.
Pytałem sie juz kierownik jednego z zakładów i powiedział ze system nie jest ich i nie wiedzą czy można by takie coś "wykopiować" z systemu. W sumie system jest dostępny publicznie i każdy może słuchać i można by nagrać z głośnika, ale bardzo mi zależy na przystankach które już nie istnieją, np HUTA.
Jesli ktos ma na ten temat jakieś info lub materiały, wręcz cokolwiek to będę wdzięczny. Bo film sie opiera na tych kilku zapowiedziach i kurcze... IVONA nie ratuje.
A żeby nie było, to na WORONICZA w kier. Służewca są dwa rozkłady 4.
Chodzi o system zapowiedzi przystankowych, czyli BUSE.
no właśnie. Robie film i potrzebuję kilku określonych nagrań z tego systemu. Sek w tym ze nie bardzo wiem do kogo w tej sprawie uderzyć. system ten "gadający" jest głównie w tramwajach.
Pytałem sie juz kierownik jednego z zakładów i powiedział ze system nie jest ich i nie wiedzą czy można by takie coś "wykopiować" z systemu. W sumie system jest dostępny publicznie i każdy może słuchać i można by nagrać z głośnika, ale bardzo mi zależy na przystankach które już nie istnieją, np HUTA.
Jesli ktos ma na ten temat jakieś info lub materiały, wręcz cokolwiek to będę wdzięczny. Bo film sie opiera na tych kilku zapowiedziach i kurcze... IVONA nie ratuje.
A żeby nie było, to na WORONICZA w kier. Służewca są dwa rozkłady 4.

- R-9 Chełmska
-
Dzulikiewicz