Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Wybacz ale w takie żarty mogę bawić się ze znajomymi. Nie z jakimś facetem, którego nie znam.Szamot pisze:Ryży pisze:Wytłumacz mi co w tym śmiesznego?
Wzięcie do siebie i pełna oburzenia odpowiedź na żart ewidentnie słowno-skojarzeniowy
Bastian pisze:No czy ja wiem, skoro chodzi z małą czarną torebką...
BP, NMSP
Teraz już rozumiem czemu w ZTMie są same „pedały”. Napisać dwa słowa, a już się jest homoseksualistą.fik pisze:Myślisz, że chowa tam swojego chłopaka i dlatego nie szuka już innego?Bastian pisze:No czy ja wiem, skoro chodzi z małą czarną torebką...![]()
Również.Bastian pisze:BP, NMSP
OK - łączymy się z Tobą w bólu. EOT?Ryży pisze:Jeśli chcesz być osądzany o homoseksualizm, to proszę bardzo. Dla mnie jest to obrazą, co nie znaczy, że mam coś do takich ludzi.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
EOT, zdecydowanie. Aczkolwiek może to dać niektórym do myślenia - jak łatwo coś do kogoś przykleić. Kto się czuje niewinny, niech rzuca kamieniami 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Niby EOT, ale coś cały czas nie daje mi spokoju.Ryży pisze:Jeśli chcesz być osądzany o homoseksualizm, to proszę bardzo. Dla mnie jest to obrazą, co nie znaczy, że mam coś do takich ludzi.
Nie chcę komentować dalszej części dyskusji, ale geneza je powstania jest dla mnie cały czas zagadkowa. Otóz swojego posta o spotkaniu w tramwaju zredagowałeś na tyle zabawnie, że musiało się nasunąc skojarzenie z anonsami randkowymi (niekoniecznie gejowskimi), co raczył w swoim powszechnie znanym na forum stylu spostrzec Fikander.
I oto nagle zagrały piszczałki, zabębniły werble i od następnego posta rozpoczęła się batalia na śmierć i życie nie wiadomo o co. I przyznaję ponownie, że mocno mnie rozbawiła nerwowość Twojej odpowiedzi na pierwszy post Fikandra (który swoją drogą nie ma do tej grupy społecznej aboslutnie żadnych uprzedzeń), bo ja dalej nie rozumiem kto w niej kogo obraził, czy kimkolwiek nazwał.
Wyluzuj chłopaku.
Nie takie teksty szły wprost na tym forum zarówno do poszczególnych userów, jak i do chłopaków z Mod-teamu. A ja tak prywatnie ci powiem, że chciałbym w swoim życiu spotykać się tylko z takimi "aluzajami". Najpewniej bym ich nawet nie zauważył