Bastian pisze:Po cholerę chcesz jeździć tramwajem i jadącym tą samą trasą E-4?
Bo jak tramy stają bo coś się dzieje to zostają busy i przynajmniej jest wybór, a i tramwaje i busy na pewno będą miały zapełnienie z czego E4 nie ma wszystkich przystanków i teoretycznie jedzie szybciej bo w obecnej sytuacji jedzie szybciej i nie "klęka" przy każdym słupie a tramwaj tak tramwaj nie dojedzie przez most grota do marymontu, a bus nie robi koła przez całą pragę. A Legionowo czym dojedzie do metra czy nawet na żoliborz, tym rozklekotanymi składami SKM, których jest składów co na lekarstwo.Przykład Rembertów SKM wracałem ze zmiany z 215, zgadnij ile czasu mnie to zajęło nie mniej niż 3 godziny (trzy), Bo jakiejś firmie bez pomyślunku i gie nie fachowcy wymyślili, aby porobić jakieś śmieszne dowozówki do nie wiadomo czego i tylko zostawili 514, 520 ,które i tak dublują się w węźle Marsa i jadą ostrobramską.A do Gocławka do tramwai to co z buta? Jeden skład Skm musiałem sobie odpuścić bo tylko klapnał drzwiami i pojechał nie zabierając nikogo a drugi był za blisko godzinę. A jeśli chodzi o tę pożal się boże firmę paprającą cały zbiorkom, to moja ośmioletnia córka zrobiła kiedyś całkiem słuszną uwagę w kwestii linii 211, co mnie tak zdziwiło, że nie wiedziałem co powiedzieć , a ludzie w busie przyznali jej rację, co po raz drugi mnie zamurowało. No ale nic to .A jeśli chodzi o radę miasta to nie dziwię się bo tam siedzą ludzie ,którzy nie znają zagadnienia to uchwalają co im pod nos podetkną. firmę transeko to rozpędzić na cztery wiatry , a przedtem kazać poprawić za darmo TO CO SPAPRALI. Rozumiem ,że stwór wzięty nie wiadomo skąd jakim jest 206 ma i będzie się miało dobrze to też firma transeko? Nie mam nic przeciwko dowozówkom ,ale niech będą tam gdzie powinny być.
[ Dodano: |29 Kwi 2010|, 2010 15:08 ]
A z resztą E4 i E8 to był dobry pomysł w takim układzie jak teraz jest.
[ Dodano: |29 Kwi 2010|, 2010 15:12 ]
Wolfchen pisze:Nikt nie mówi o wycofaniu, tylko o zamianie autobusów na tramwaje. Podaż miejsc się nie zmieni...

A co to da taka zamiana nic a ma dać , czyli bez SENSU.