Czy OmniBus jest wiarygodnym źródłem informacji?ashir pisze:Wieści z Omnibusa głosiły (...)
Autobusy testowane w Warszawie
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Tylko, że M6 to w tym przypadku też wtyczka.ashir pisze:Dzisiaj niestety nie wyjechał, ale mam nadzieję
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Nie zawsze jest w pełni wiarygodny, choć nie wiem czemu miałbym nie ufać w prawdziwość tych informacji? W tym przypadku to ja myślę, że po prostu plany MZA się zmieniły, a wieści były prawdziwe.Pawel_ pisze:Czy OmniBus jest wiarygodnym źródłem informacji?
Tak, zdaję sobie z tego sprawę i patrzyłem w różnych porach dniach.ZaciszaniN pisze:Tylko, że M6 to w tym przypadku też wtyczka.
Mi się wczoraj nie udało znaleźć tego solarisa mimo objechania całej zajezdni. Solbus sobie ładnie stał, tak, że nie można było żadnej fotki strzelić.
A miałem ciebie za osobą naprawdę inteligentną. Ponieważ zdjęć A359 też nie umiałeś wyszukać na TWB to przygotowałem taki mały poradnik. Wchodzisz na TWB, w rubryce "Przewoźnicy" wpisujesz MZA Warszawa, klikasz wyślij, zjeżdżasz na dół kursorem i pojawia ci się dział "Wypożyczenia", chwila zastanowienia i znajdujesz wóz - Solarisa Urbino 8,9 LE, parę klików i już możesz podziwiać pojazd. Załapałeś?
A tu masz zdjęcia pierwszej demówki.