Tramwaj do Wilanowa - układ po otwarciu
Moderator: Wiliam
130 się przywraca, a Z-8 wznawia.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A różnica polega na?
Chyba wiem. Przywraca się linię, a wznawia kursowanie na dotychczasowej trasie?
Chyba wiem. Przywraca się linię, a wznawia kursowanie na dotychczasowej trasie?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jeżdżenie z Puławskiej na Sielce to całkiem znikąd donikąd. Jeśliby cokolwiek z Mokotowa miało jeździć na dół, to tylko przez Wołoską. A i to tylko do czasu otwarcia trasy wzdłuż Pola Mokotowskiego.
W ogóle z <M>PM do centrum jest metro, nie trzeba tam puszczać jeszcze tramwaju kosztem Puławskiej, z której i tak już sporo zabrano.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Paradoksalnie to 18 na Puławskiej najlepiej się sprawdza z trójki 4/10/18 w godzinach dojazdu na Mordor. I daje szybszy dojazd środkowej Puławskiej do metra.
-
michael112
A mi o 167 i 168 chodzilo, bo Spacerowa zamknieta.
Likwiduje się linie: 109, 195, 200, 222, 264, 323, 339, 379, 501.
-
michael112
Ooo, czyli większe porządki...
Kurczę, naprawdę fajnie by było jakby od czasu do czasu puszczano takie zlecenia na forum.
Kurczę, naprawdę fajnie by było jakby od czasu do czasu puszczano takie zlecenia na forum.
Wystarczy prostu wniosek o dostęp do informacji publicznej i powinieneś dostać wszystko.michael112 pisze: ↑14 lis 2024, 14:47Ooo, czyli większe porządki...
Kurczę, naprawdę fajnie by było jakby od czasu do czasu puszczano takie zlecenia na forum.![]()
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Popatrzyłem sobie na obecny układ linii i dotarło do mnie, że ja już nie umiem się bezbłędnie poruszać po Warszawie bez ściągawki. Przeminęło jedno pokolenie.
Układ linii wydaje się bardziej sensowny niż to, co u mnie porobiono na Jelonkach. Mam na Pl. Kasztelańskim kilka autobusów co 30 min lub gorzej, lub bez niedziel. 122 i 177 bardzo niepunktualne.
Wilanów chyba nie podzielił losu Wawra?
Układ linii wydaje się bardziej sensowny niż to, co u mnie porobiono na Jelonkach. Mam na Pl. Kasztelańskim kilka autobusów co 30 min lub gorzej, lub bez niedziel. 122 i 177 bardzo niepunktualne.
Wilanów chyba nie podzielił losu Wawra?