http://tvnwarszawa.tvn24.pl/ulice,news, ... 71885.html
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Byłem. Kupiłem. Ale kaktusa. Bo te figurki niestety raczej ohydneStary Pingwin pisze:Kwiaciarnia na Gotarda.
Ale dzięki. Tak czy owak - sprawę załatwiłem
O tym właśnie mówię. Zmiana organizacji ruchu w czwartek nie mogła wpłynąć na ruch poprzedniego dnia.
Kiedys kupiłem cos takiego w arkadii na stoisku stojącym w korytarzu (takie ministragany z niczym, które zajmują miejsce). W innych CH (Mokotów?) tez powinny byc.BJ pisze:Zna ktoś jakiś sklep z pierdołami typu słoniki?
Takie małe figurki
W ch wileńska kiedys był tez sklep z wyposażeniem domu, a tez gdzies niedawno widziałem jakies przecenione baranki wielkanocne do postawienia, wiec generalnie centra handlowe i sklepy dla domu
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ŁK
W która stronę powinno skręcać 401 kończące na M Sluzew? Zawsze myślałem ze w lewo i powrót przez Dominikańską, ale wczoraj pani kierowca skręciła w prawo (d22 przed 18). Tam tez jest naklejka, gdzie sa zawrotki potem?
ŁK
Jaki polecacie mi program do edycji plików PDF?
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Edycji istniejących czy tworzenia nowych?
Bo jeśli tworzenia, to jest mnóstwo narzędzi od worda poczynając, a jeśli edycji, to sorry, ale Adobe Acrobat i tani nie jest.
Proste pdfy z tekstem dają się importować do różnych programów, ale to już nie to.
Bo jeśli tworzenia, to jest mnóstwo narzędzi od worda poczynając, a jeśli edycji, to sorry, ale Adobe Acrobat i tani nie jest.
Proste pdfy z tekstem dają się importować do różnych programów, ale to już nie to.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Określ też, czy chodzi o zmiany w tekście itp., czy np. prostą edycję w postaci wydzielania/wycinania stron, dzielenia plików...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Jakie linie obsługuje Michalczewski ?
- vernalisadonis
Solo 103, 120, 126, 152, 157, 181 w DP, 326, 426, 132 w jakimś dodatku.
Przegub 101, 114 długie i krótkie, 116, 167, 181 w DS, 186, 509, 511, 518, 527, E-8 i teraz coś tam do Zegrza.
N64 z piątku na sobotę oraz z soboty na niedzielę jest przegub.
Przegub 101, 114 długie i krótkie, 116, 167, 181 w DS, 186, 509, 511, 518, 527, E-8 i teraz coś tam do Zegrza.
N64 z piątku na sobotę oraz z soboty na niedzielę jest przegub.
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Jak już to w noce powszednie są 2 solówki na N64 (a w noce świąteczne 2 przeguby), a ta linia do Zegrza ma numer 735 i ITS w okresie wakacyjnym tam zasila 2 maratonami. Natomiast na 132 to ma brygadę 09, która jeździ tylko rano. 
https://www.youtube.com/watch?v=TSPk1Ux ... e=youtu.be
W jakim języku śpiewają na tym filmiku? Jest to łacina? O czym śpiewają?
Dziękuję za odpowiedź.
W jakim języku śpiewają na tym filmiku? Jest to łacina? O czym śpiewają?
Dziękuję za odpowiedź.
Przedwczesną jest radość wasza, bezbożni synowie Juliana Apostaty! Możecie Kościół obedrzeć, skrępować, wtrącić do katakumb i skazać na męczeństwo, ale go nie pokonacie; bo i dziś powtarzamy śmiało za Tertulianem: Mori possumus, vinci non possumus (możemy umrzeć, ale nie możemy być zwyciężonymi); a wy prędzej czy później musicie zawołać: Vicisti Galilaee! (zwyciężyłeś Galilejczyku). św. Józef Sebastian Pelczar (1842-1924)
Ikarusy już jeżdżą po przyjaznych, szerokich drogach, pomagając swoim pasażerom dostać się w każde miejsce, o każdej porze.
Ikarusy już jeżdżą po przyjaznych, szerokich drogach, pomagając swoim pasażerom dostać się w każde miejsce, o każdej porze.
Co można ciekawego zobaczyć w Łodzi w niedzielę popołudniu w okolicy Łodzi Kaliskiej? Coś do spacerów, do rekreacyjnego spędzenia czasu, mogą być zabytki, zielone tereny, ew. popularne miejsca. Szukam takiego wypełniacza czasu dla mnie i dla koleżanki.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Istnieje teoria, że każde miasto ma swój symbol. Szczecin ma paprykarz, Warszawa syrenkę, Poznań pyrę, a Łódź bezrobocie. Sorry, nie mogłem się powstrzymaćreserved pisze:Co można ciekawego zobaczyć w Łodzi w niedzielę popołudniu w okolicy Łodzi Kaliskiej? Coś do spacerów, do rekreacyjnego spędzenia czasu, mogą być zabytki, zielone tereny, ew. popularne miejsca. Szukam takiego wypełniacza czasu dla mnie i dla koleżanki.![]()
Typowy Jan z tramwaju za 5zł pewnie opowie historie miasta, dorzuć do tego koszta biletu i masz prawdziwą podróż zabytkiem rodem z komuny.