Zmiany obsługowe - luty 2014
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Co za różnica, jak i tak ITS ma obecnie 2 całki w DŚ na 511.
Dlaczego wozy na 708 muszą być wyposażone w zapowiedzi głosowe? Wymóg gminy?Domas pisze:W dni świąteczne R-4 ma mieć 1/708, a Mobilis 2 i 3/708. Poza tym przypomniało mi się - wozy na 708 muszą być chyba wyposażone w zapowiedzi głosowe.
Zakład dla niewidomych w Laskach 
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218
013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
019B/33

21.12.2012
366+218
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
Przy Szwoleżerów też coś jest, a jakoś nie ma wymogu gadających wozów. 
To inna skala - w Laskach masz jedną linię, przy Szwoleżerów jest ich znaczniej więcej.Pawel_ pisze:Przy Szwoleżerów też coś jest, a jakoś nie ma wymogu gadających wozów.
Ja mogę wiele rzeczy planować (na przykład od trzech lat planuję przywrócenie koordynacji 5xx na Ostrobramskiej, którą rozsypało wzmocnienie 520 - inna rzecz, że jeszcze nic sensownego mi z tego nie wyszło), ale przełożenia na rzeczywistość to już od dawna nie ma żadnego. Przynajmniej w trakcji autobusowej, bo w tramwajowej to może jeszcze.Pawel_ pisze:Pawcio, planujecie dorzucić brygadę na 502, czy będzie tak, jak jest?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
I ta linia musi, ale to musi, gadać?!Domas pisze:To inna skala - w Laskach masz jedną linię, przy Szwoleżerów jest ich znaczniej więcej.Pawel_ pisze:Przy Szwoleżerów też coś jest, a jakoś nie ma wymogu gadających wozów.
Od 1.02.2014 zmienia się rozkład linii 154. Ktoś wie co to będzie za zmiana ? Zwykła zmiana rozkładu, czy może zmiana częstotliwości, a może obsługi ?
MZA R-4 "STALOWA"
116 też zmienia rozkład, pewnie ze względu na remont wiaduktu
520 też
Na 116 to już chyba możemy położyć krzyżyk i to na wiele miesięcy, bo najpierw jeden wiadukt na Słowackiego, a potem drugi. Chyba że ZTM wymyśli jakiś podział albo przywróci 316 z pl. Wilsona. Jest chociaż nadzieja, że uda się uratować 103, 122 i 180.
116 ma i tu, i tu ekspedycje, więc da radę. 
To życzę ekspedycjom powodzenia, jak będzie korek do jednego pasa zamiast trzech na Słowackiego.
Kosmetyczne zmiany rozkładu, podobnie jest z innymi liniami.ITS A 218 pisze:Od 1.02.2014 zmienia się rozkład linii 154. Ktoś wie co to będzie za zmiana ? Zwykła zmiana rozkładu, czy może zmiana częstotliwości, a może obsługi ?