To już mi zdarzało się nawet wracać nocnym i iść pieszo do okolic parku. Nie jest źle. Są większe potrzeby, a ilość nocnych w okolicy jest naprawdę spora (N01, N35, N43, N85, N88). Przydałoby się jedynie troszkę ucywilizować przejście do PKP WKD (choć i tak już trochę tam zostało zrobione, bo krzaki przycięli i latarnię postawiliBJ pisze: Dobra, dobra. Mam przyjaciółkę na Maszynowej i to jest - jak na Włodarzewską - rzut beretem do PKP WKD. Parę razy nawet mi się zdarzało stamtąd drałować na nocny i nie było źle.
Ale już z okolic parku bym się nie zastanawiał, tylko brał taksę.
208 w weekendy do 2 wcale nie byłoby głupie.
Co do 208 w weekendy do 2:00... sam nie wiem, czy to dobry pomysł. Z jednej strony czy jest sens, żeby kierowca jeździł w kółko tylko po to, żeby parę osób mogło kawałeczek sobie podjechać? Z drugiej strony krótka linia sprawia, że wystarczy jedna brygada jeżdżąca do 2:00 i tyle. W każdym razie gdyby nawet coś takiego kiedyś było, to fajnie by było, gdyby była skoordynowana z nocnym z N38/N88 w takcie półgodzinnym. Nocne jeżdżą co pół godziny, a jedna brygada 208 objeżdża kółko co pół godziny.