UmĂłwilibyĹmy siÄ moĹźe kiedyĹ w coĹ zagraÄ?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
@Piotrek: chodziło mi oczywiście o zwycięską drużynę
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Spoko. Już my zadbamy żebyście wygrali
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Dlaczego
Przecież to zwycięzcy meczu dostają bana
A gramy GTW konta userzy
I Wy wygrywacie, a my mamy urlop
Wy zresztą też
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Ja nie ejstem moze jakimś geniuszem Ronaldinnio w piłce, ale trochę dobrze gram...
Nie jest to dla mnie jakaś wspaniała przyjemność, ale czasami mogę zagrać
Na pewno jakiś relaks i sport, a sport kocham
Więc też ew. się piszę, choć w duszy wsyzscy krzykną ,,...o nie, tylko nie ten bahor ziomal!...''
Nie jest to dla mnie jakaś wspaniała przyjemność, ale czasami mogę zagrać
Na pewno jakiś relaks i sport, a sport kocham
Więc też ew. się piszę, choć w duszy wsyzscy krzykną ,,...o nie, tylko nie ten bahor ziomal!...''
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia