A gdzie ona się wykręca..... bo za bardzo na mapie tego nie widzę....Fikander pisze:i komu by miała służyć tak potwornie wykręcona linia?Lukasz436 pisze: Ja tak to bym widział.
Projekt zmian na Ursynowie
Moderator: Wiliam
nie przesadzajmy z tą zakręconą linią ... Ledwie kilka razy skręci.Fikander pisze:i komu by miała służyć tak potwornie wykręcona linia?Lukasz436 pisze: Ja tak to bym widział.
[ Dodano: 2007-06-14, 11:39 ]
Fajnie byłoby gdyby linia 504 miała przystanki na ŻiW : Sasanki, Rakowiec, Banacha Szpital, Pl. Zawiszy
- fik
- Naczelne Chamidło
To się przypatrz uważniej. Prognozuję 100% wymiany między Szpitalem Wolskim a najdalej Rakowcem, już jazda z Górczewskiej na Ochotę przez korek na Towarowej wydaje mi się głupotą.Lukasz436 pisze:bo za bardzo na mapie tego nie widzę....
Żeby jeździła jeszcze pustsza od obecnego 436?dzidek pisze:Fajnie byłoby gdyby linia 504 miała przystanki na ŻiW : Sasanki, Rakowiec, Banacha Szpital, Pl. Zawiszy
(a jak mówiłem, żeby wywalić Pruszkowską z 436, toś protestował.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Przypatrzyłame - tak naprawdę jedzie cały czas prosto (nie robi żadnych objazdów podobnych co na linii 179). Co do samych przystanków nie widzę na nowym 504 przystanków typu: HERBSTA, POLECZKI, CYBERNETYKI, PRUSZKOWSKA i jeden PL. ZAWISZY oraz KAROLKOWA I jako na żadanie NOVOTEL.Fikander pisze:To się przypatrz uważniej. Prognozuję 100% wymiany między Szpitalem Wolskim a najdalej Rakowcem, już jazda z Górczewskiej na Ochotę przez korek na Towarowej wydaje mi się głupotą.Lukasz436 pisze:bo za bardzo na mapie tego nie widzę....
Żeby jeździła jeszcze pustsza od obecnego 436?dzidek pisze:Fajnie byłoby gdyby linia 504 miała przystanki na ŻiW : Sasanki, Rakowiec, Banacha Szpital, Pl. Zawiszy![]()
(a jak mówiłem, żeby wywalić Pruszkowską z 436, toś protestował.)
i nadal prostestujęFikander pisze:(a jak mówiłem, żeby wywalić Pruszkowską z 436, toś protestował.)
[ Dodano: 2007-06-14, 11:49 ]
Z Karolkową będzie mega problem bo każdego rana wysypuje się z autobusów pełno pasażerów... 506 już stracili więc jeśli nie dostaną w zamian częściej tramwaju to marne szanse na zmianę tym bardziej, że są to zarówno duże firmy jak i szkoły więc ma kto prostestować... Z Żwirki i Wigury trzeba coś jeszcze wyrzucić !!Lukasz436 pisze:Przypatrzyłame - tak naprawdę jedzie cały czas prosto (nie robi żadnych objazdów podobnych co na linii 179). Co do samych przystanków nie widzę na nowym 504 przystanków typu: HERBSTA, POLECZKI, CYBERNETYKI, PRUSZKOWSKA i jeden PL. ZAWISZY oraz KAROLKOWA I jako na żadanie NOVOTEL.
- fik
- Naczelne Chamidło
Oczywiście, najpierw jedzie na północ, potem zygzakiem skręca na zachód, i to jest prosta linia. Jassne.Lukasz436 pisze:tak naprawdę jedzie cały czas prosto (nie robi żadnych objazdów podobnych co na linii 179).
No ale wóz albo przewóz, albo do centrum miasta, albo od Daszyńskiego po trasie 109. :-pdzidek pisze:im jakiś pośpiech do Centrum miasta.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Mieszkańcy Wyględowa byliby szczęśliwi, że nie muszą z 172/301 na Rakowcu w coś do centrum przesiadać się. Narazie brak strzałek powoduje gigantyczne korki na RacławickiejTGM pisze:A nie pojedzie to to Wołoską i Racławicką? Kiedyś chyba było rozważane 504 na Wołoskiej...
nie przesadzajmy .... Przejazd od Daszyńskiego do Zawiszy zajmuje +/- 5 min. więc wychodzi prawie tak samo jakby przesiadać się w tramwaj na który trzeba czasem długo czekać.Fikander pisze:To się przypatrz uważniej. Prognozuję 100% wymiany między Szpitalem Wolskim a najdalej Rakowcem, już jazda z Górczewskiej na Ochotę przez korek na Towarowej wydaje mi się głupotą.Lukasz436 pisze:bo za bardzo na mapie tego nie widzę....
W żadnym wypadku - dobra dowozówka wystarczy oraz para 709 / 727. Ostro jestem za likwidacją Poleczki. Dzięki temu linie przyśpieszone bedą mogły skorzystać z estakady. Dzięki temu czas przejazdu mocno się skróci - w szczególności gdy są korki na Puławskiej.Santos pisze:z zespołem przystanków POLECZKI to ostro przesadziłeśLukasz436 pisze:Co do samych przystanków nie widzę na nowym 504 przystanków typu: HERBSTA, POLECZKI, CYBERNETYKI, PRUSZKOWSKA i jeden PL. ZAWISZY oraz KAROLKOWA I jako na żadanie NOVOTEL.Ważny węzeł przesiadkowy...o tym nie pomyślałeś
W pełni popieram. Tak jak było kiedyś, gdy 436, 505 i 508 śmigały górą, aż furczałoLukasz436 pisze:W żadnym wypadku - dobra dowozówka wystarczy oraz para 709 / 727. Ostro jestem za likwidacją Poleczki. Dzięki temu linie przyśpieszone bedą mogły skorzystać z estakady. Dzięki temu czas przejazdu mocno się skróci - w szczególności gdy są korki na Puławskiej.