A jak dojechać?Piotrek_2274 ma dobrą propozycję miejsca grilla .
Grill w Warszawie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Piszesz jakby pierwszy raz forum ogranizowało tam ognisko. Jakoś poprzednim razem bez problemu wszyscy dotarli.Premo pisze:Pytanie czy każdy tam trafi
Moim zdaniem jest to najlepsza miejscówka w mieście na ognisko
Do Zachodniego w 20 min się dojedzie
Dżizas, jak dwa lata temu zrobiliśmy ognisko na STB (Gacek przywiózł taką zdradliwą pomarańczową wódę, chyba Wyborową) to potem wracałem na rowerze zygzakiem napruty jak Messerschmit, a ostatnie co pamiętam to to, jak Gronostajenka krzyknęła "nie pozwólcie mu wsiąść na rower!"Piszesz jakby pierwszy raz forum ogranizowało tam ognisko.
15/12/2005-12/7/2019
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Widzę, że z rozrzewnieniem wspominasz tamto ognisko. To może i w tym roku zamierzasz się wybraćdzidek pisze:Uuuu chyba jeszcze nie pisałeś na tym forumPremo pisze:Kiedy? W tamtym roku było w PowsinieAle trzeba przyznać, że ognisko było konkretne... Levar nawet nie wiedział z kim pił!
A bezwzględnie najmniej przypałowym miejscem na grilla jest Pole PGR-owskie na Targówku
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- a/p TALENT
Całkiem przyzwoicie biesiaduje się w rejonie małpiego gaju na zapleczu stadionu Wojskowej Akademii Technicznej - wiem bo odbyłem tam szereg imprez przy okazji niezliczonej ilości ćwiczeń wojskowych
. Polecam brudzia z czołgiem T-34 na niedalekim poligonie . Znieczuleni mogą trafić do miasta w stylu Bodzia Łazuki z filmu Nie lubię poniedziałku trzymając się torowiska bocznicy Huty Arcelor Warszawa . 
Idiokracja nas otacza
A coś na noc (w sumie to ok 22-23) dla grupy +/- 50 się w stolycy znajdzie ?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Akurat przy planowaniu z takim wyprzedzeniem nie wiesz jaka będzie pogoda. Nagle może okazać się że tego dnia spadnie deszcz i z ognicha nici a później to wiele osób wyjedzie. Można planować coś z 2 góra 3 tygodniowym wyprzedzeniem. Ale nie z 5. Na tą chwilę nikt chyba nie wie czy coś mu akurat wtedy wypadnie