pozostałym zainteresowanym dzisiejszym dniem również wszystkiego dobrego
8 marca ;-)
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- a/p TALENT
-
prosper5250
eM napisała:
Jak bardzo chcesz to możemy się spotkać na kawce i zdiagnozować moją płeć. Dziewczyna nie może być miłośniczką komunikacji czy co?
prosper5250 napisał:
Nie widzę przeszkód, skoro się mylę a ty masz ochotę to potwierdzić to bardzo proszę...
POZDROWIENIA I ŻYCZENIA DLA POWYŻSZEJ PANI, KTÓRA JEDNAK POSTANOWIŁA ZAMILKNĄĆ I POZOSTAĆ NIEUJAWNIONA...
Mateuszowi, który jest rzeczywistym oryginałem i firmuje równie oryginalną stronkę www życzę, by spełniło mu się jedno życzenie, które jest tak oryginalne i niesamowite, że wydaje się niemożliwe do spełnienia...
Jak bardzo chcesz to możemy się spotkać na kawce i zdiagnozować moją płeć. Dziewczyna nie może być miłośniczką komunikacji czy co?
prosper5250 napisał:
Nie widzę przeszkód, skoro się mylę a ty masz ochotę to potwierdzić to bardzo proszę...
POZDROWIENIA I ŻYCZENIA DLA POWYŻSZEJ PANI, KTÓRA JEDNAK POSTANOWIŁA ZAMILKNĄĆ I POZOSTAĆ NIEUJAWNIONA...
Mateuszowi, który jest rzeczywistym oryginałem i firmuje równie oryginalną stronkę www życzę, by spełniło mu się jedno życzenie, które jest tak oryginalne i niesamowite, że wydaje się niemożliwe do spełnienia...
- R-9 Chełmska
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Wielmożnemu Panu Mateuszowi samych sukcesów w życiu 
Naszym drogim Paniom życzę natomiast aby 8 marca trwał cały rok
Naszym drogim Paniom życzę natomiast aby 8 marca trwał cały rok
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Dobij mnie, dobijMZ pisze:wkraczającemu w dorosłość,
W imieniu wszystkich Mateuszów obchodzących 8 marca dziękujęWszystkim paniom i Mateuszom!
siedemdziesiątegodrugiego
BJ.2052 pisze:Sewenti Tu
72 i żaden inny numerPremo pisze:Zweiundsiebzig
Oj nie prowokuj, bo Ci jeszcze ktoś przed maskę po kilku takich w pomarańczowym szaliku wybiegnierzeznik pisze:hektolitrów tymbarka
Piękne socjalistyczne święto. Też je lubięMeteuszu72, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!
Grzeczmarczyku Karorzu dziękuję!Kaniateuszu Manio!
Prawo jazdy in robienie.gemba pisze:a ja tam życzę, abyś za rok nie musiał się już męczyć z publicznymi środkami transportu i gdy ZTM znowu zacznie brzydkie manewry... w ogóle nie zwracać na to uwagi
Której już niedługo nie będziea/p TALENT pisze:wysokiej rangi w V RP
Chyba biretówa/p TALENT pisze:"czerwonych beretów"
A dziękuję serdecznieprosper5250 pisze:Mateuszowi, który jest rzeczywistym oryginałem i firmuje równie oryginalną stronkę www życzę, by spełniło mu się jedno życzenie, które jest tak oryginalne i niesamowite, że wydaje się niemożliwe do spełnienia...
Mam kilka takich życzeń, które są odrealnione
Kopernik była kobietą!levar pisze:reserved napisał/a:
Najlepszego wszystkim kobietom i Mateuszowi.![]()
Zabrzmiało, jak by Mateusz był kobietą![]()
Mateusz Kania też była kobietą!
I może Maria Curie Skłodowska też była kobietą?!
Jeszcze raz serdelecznie wszystkim dziękuję
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.