Jeśli można wiedzieć które mają pozostać. A czy skreślone w zeszłym roku wagony 193 i 371 też pozostawiono bo wagon 193 dośc niekompletny widziałem kilka razy jak go przetaczali ZET-3 do ZET-1 i na odwrót.mkm101 pisze:Na remont (albo raczej - na odbudowę). Pytanie tylko - kiedy wróci...Plesim pisze:To gdzie to jedzie![]()
[ Dodano: |19 Sty 2011|, 2011 23:13 ]Niestety liczba została ograniczona do 7.MisiekK pisze: Lista wagonów 13N jako historycznych jest już ustalona i trwają rozmowy z Zarządem TW co do ich liczby (trzeba je gdzieś trzymać) oraz stanu na jaki będą w bliższej przyszłości przywracane. Będzie ich max 10.
[Historia] Tramwaje
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
No niekoniecznie, bo gdyby np. miasto zleciło zadanie pt. utrzymanie i ekspozycja zabytkowego taboru tramwajwego i przeznaczyło okreslone środki, to ten "zabytkowy problem" mógłby się stać dodatkowym źródłem dochodu. Oczywiście wszystko musiałoby być w zgodzie ze statutem, przepisami itp.piotram pisze: Szczerze, to oni najchętniej pozbyli się całego "zabytkowego problemu", niestety...
Popatrz, jaka franca!
371 zostaje, 193 na razie będzie odstawiony do "dalszych decyzji".beni pisze: Jeśli można wiedzieć które mają pozostać. A czy skreślone w zeszłym roku wagony 193 i 371 też pozostawiono bo wagon 193 dośc niekompletny widziałem kilka razy jak go przetaczali ZET-3 do ZET-1 i na odwrót.
[ Dodano: |20 Sty 2011|, 2011 12:11 ]
No to wtedy by "musieli". Na własną wolę na razie bym nie liczył.drapka pisze: No niekoniecznie, bo gdyby np. miasto zleciło zadanie pt. utrzymanie i ekspozycja zabytkowego taboru tramwajwego i przeznaczyło okreslone środki, to ten "zabytkowy problem" mógłby się stać dodatkowym źródłem dochodu. Oczywiście wszystko musiałoby być w zgodzie ze statutem, przepisami itp.
Ty tego nie wiesz???? Myślałem, że będziesz listę znał zanim napisałem w tej sprawie pismo do prezesa TW....beni pisze:Jeśli można wiedzieć które mają pozostać.
Sprzedany.piotram pisze:193 na razie będzie odstawiony do "dalszych decyzji".
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No tak, piotram i jego wszystkowiedzące teorie. Własciwie nie widzę sensu jakiejkolwiek polemiki, bo i tak miłośnictwo wie lepiej.piotram pisze:Co nie wyklucza zajecia się tym drugim. To niekoniecznie jest spowodowane brakiem środków, mocy czy czegoś tam.
Tylko gdyby to była prawda, co mówisz, to zabytki stałyby pod płotem na R-4 - wszystkie - a o NG czegokolwiek by się nawet nie mówiło.
Jak to fajnie się wydaje cudze pieniędze i dysponuje cudzym czasem...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie bądź bezczelny.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No popatrz, tak właśnie myślałem, że w TW decyzje podejmuje zarząd. Pewnie spałem, jak coś się zmieniło, podobnie jak na zajęciach nt. rozwarstwiającej się blachy 
Dzięki ci o panie za merytoryczną odpowiedz.MisiekK pisze:Ty tego nie wiesz???? Myślałem, że będziesz listę znał zanim napisałem w tej sprawie pismo do prezesa TW....beni pisze:Jeśli można wiedzieć które mają pozostać.
Sprzedany.piotram pisze:193 na razie będzie odstawiony do "dalszych decyzji".
To na razie mamy 371, 795, 534. Na pewno będzie walka o 503 pod obecną postacią 753''. Bo ten 504 to już tylko na żyletki się nadaje.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Nietrudno się było domyśleć.beni pisze:To na razie mamy 371, 795, 534.
Nie będzie walki.beni pisze:Na pewno będzie walka o 503 pod obecną postacią 753''.
Również sprzedany.beni pisze:Bo ten 504 to już tylko na żyletki się nadaje.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
-
Stary Pingwin