Jaki bilet potrzebny?
Moderator: JacekM
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to moja oczywistość okazała się wielce nieoczywista

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wydawało mi się, że jest zapowiedź "przystanek graniczny", "granica stref biletowych" lub coś w tym rodzaju... 
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
Z tym, że jest to zapowiedź przed ostatnim przystankiem w strefie I, a nie przed pierwszym w strefie II 
Tylko czasami nie wiadomo na którym przystanku akurat się znajdujemy bo bywa tak że widocznośc z okien autobusu tabliczki z napisem jest marna. Niby mozna się probowac strategicznie w autobusie ustawic ale to roznie z tym jest, szczegolnie jak ktos nie zna trasy, nie wie gdzie i jak dany przystanek wygląda i za czym się rozgladac.Sindbad pisze:W autobusach granica jest zaznaczona na koralikach.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
W Mobilisowych informacja jest. "Przystanek XXX, granica strefy biletowej. Przystanek na żądanie." I na to hasło pół wozu rzuca się do kasowników.PePe pisze:hmm - nie słyszałem - może ktoś kto jeździ stałe potwierdzi czy jest czy musze iść jeszcze do laryngologaBastian pisze:Wydawało mi się, że jest zapowiedź "przystanek graniczny", "granica stref biletowych" lub coś w tym rodzaju...![]()
Witam,
Mam pytanie, które w miarę pasuje mi do tego tematu.
Jak uważacie / Co wiecie na temat:
Czy mogę przewieźć rower w obrębie obowiązywania wspólnego biletu (Ursus-Pruszków) na podstawie biletu okresowego KM:
1. W pociągu SKM - w czasie remontu przejść podziemnych we Włochach i w Ursusie
2. W pociągu KM
a) w czasie remontu
b) po remoncie?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Mam pytanie, które w miarę pasuje mi do tego tematu.
Jak uważacie / Co wiecie na temat:
Czy mogę przewieźć rower w obrębie obowiązywania wspólnego biletu (Ursus-Pruszków) na podstawie biletu okresowego KM:
1. W pociągu SKM - w czasie remontu przejść podziemnych we Włochach i w Ursusie
2. W pociągu KM
a) w czasie remontu
b) po remoncie?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam
Paweł
Staram się jak najrzadziej korzystać ze ZbiorKom-u, więc nie mam o nim tak złego zdania jak wielu innych
Paweł
Staram się jak najrzadziej korzystać ze ZbiorKom-u, więc nie mam o nim tak złego zdania jak wielu innych