Tylko ciekawe jak to będzie ze skrętem w lewo z Miodowej w Senatorską. Może coś tam kombiunują. A jeżeli nie kombinują to oczywiście, że tak powinien pojechać.Paweł84 pisze:A nie lepiej skierować linię 175 dwukierunkowo przez przystanek PL. ZAMKOWYCzyli PORT LOTNICZY IM. F. CHOPINA - ..... - Nowy Świat - Krakowskie Przedmieście - Miodowa - Senatorska - pl. Teatralny - Wierzbowa - PL. PIŁSUDSKIEGO (powrót: Moliera - Senatorska - Miodowa - Krakowskie Przedmieście). Wtedy linia zapewni dogodny dojazd z lotniska i dworca centralnego na Stare Miasto.
Trakt Królewski - rozkłady jazdy
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
A ja się zastanawiam czy taka relacja na prawde istnieje. Kto jeździ z lotniska na stare miasto?Bastian pisze:Wtedy linia zapewni dogodny dojazd z lotniska [...] na Stare Miasto.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Np. turyści (wbrew pozorom)? Pozatym jest to reprezentacyjna linia...kajo pisze:A ja się zastanawiam czy taka relacja na prawde istnieje. Kto jeździ z lotniska na stare miasto?Bastian pisze:Wtedy linia zapewni dogodny dojazd z lotniska [...] na Stare Miasto.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Co do 175, to jeżeli nie będzie możliwy skręt Miodowa-Senatorska, to może da się wykorzystac dawną pętlę linii 100 (nie jestem pewien, czy nazywała się ona PL. ZAMKOWY czy STARE MIASTO) na ul. Kilińskiego?
Wilanowski miłośnik KM i zakładu R-1.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
- MeWa
- Cukiereczek
turyści z lotniska to jadą do hotelu, a nie zwiedzać Stare Miasto. No chyba, że mieszkają na Starym Mieście.ziomal pisze:Np. turyści (wbrew pozorom)? Pozatym jest to reprezentacyjna linia...kajo pisze: A ja się zastanawiam czy taka relacja na prawde istnieje. Kto jeździ z lotniska na stare miasto?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Byłeś kiedyś turystą? Jak masz samolot po południu a z hotelu się wymeldowujesz rano, to często zwiedzanie w międzyczasie się robi...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
desert_eag
Z 20-kilogramową walizką?inż. Glonojad pisze:Byłeś kiedyś turystą? Jak masz samolot po południu a z hotelu się wymeldowujesz rano, to często zwiedzanie w międzyczasie się robi...
A to z kolei bardzo dobry argument. Skoro nie mamy sieci komunikacyjnej z prawdziwego zedarzenia jak inne miasta wielkości Warszawy i mniejsze to chociaż w ten sposób postarajmy się być przyjaźni turyście.reserved pisze:Poza tym taki turysta łatwo sobie przyswaja że 175 dojedzie zarówno na Stare Miasto jak i na Lotnisko.. jak i do hotelu (bo większość hoteli typowo turystycznych znajduje się przy trasie 175) i wtedy jest mu łatwiej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie przesadzajmy, kółeczka Twój przyjacieldesert_eag pisze:Z 20-kilogramową walizką?inż. Glonojad pisze:Byłeś kiedyś turystą? Jak masz samolot po południu a z hotelu się wymeldowujesz rano, to często zwiedzanie w międzyczasie się robi...Zdarzyło mi się... i nigdy więcej!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak jest taka opcja, a nocleg nie jest po drugiej stronie miasta względem lotniska, to owszem 
-
desert_eag
Muszę sobie taką sprawićinż. Glonojad pisze:Nie przesadzajmy, kółeczka Twój przyjacielZ 20-kilogramową walizką?Zdarzyło mi się... i nigdy więcej!