Ja tylko domniemywam, nic nie sugerujesolaris8315 pisze:No tak zapomniałem, po co robić linie na skrócone warianty, skoro można wpisać je w rozkład i mieć go a'la PKS, z dużą ilością wariantów...
Komunikacja na Targówku
Moderator: Wiliam
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Była szansa, że na 120 wróci "Stalowa" solówkami zabranymi ze 169, jednak konieczność wykorzystania nowych Scanii poskutkowała tym, że na 120 pozostaną sami ajenci. Moje starania w tym razem nie pomogły
Zasilenia zostaną wpisane w rozkład i będą obowiązywać obustronnie w obu szczytach. Zawrotki będą się odbywać przy Ratuszu. Mam tylko nadzieję, że ZTM przypilnuje Grodzisk, by nie było muki z wyświetlaczami, że kursy do Ratusza będą miały na wyświetlaczu napis "Olesin".
Zastanawiam się też po co kierować 120 co 20 min. w międzyszczycie na Olesin
Zasilenia zostaną wpisane w rozkład i będą obowiązywać obustronnie w obu szczytach. Zawrotki będą się odbywać przy Ratuszu. Mam tylko nadzieję, że ZTM przypilnuje Grodzisk, by nie było muki z wyświetlaczami, że kursy do Ratusza będą miały na wyświetlaczu napis "Olesin".
Zastanawiam się też po co kierować 120 co 20 min. w międzyszczycie na Olesin
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Szkoda, ze ZTM się ugina pod protestami, fundując takie twory. Jak widać 120 jeździ, i jakoś się wszyscy mieszczą. Widocznie wystarcza. A uleganie takim naciskom prowadzi tylko do jednego - kto głośniej będzie "tupał nogami i krzyczał" ten więcej dostanie, choć jest to nie uzasadnione.pawcio pisze:Tak. Obustronnie po trasie z zawrotką ulicami Gilarska, Budowlana, Chodecka, Kondratowicza, św. Wincentego i Gilarską.
Teraz Zacisze, a kto będzie kolejny
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
- Bastian
- Sułtan Maroka
Widocznie taka, by pasażer musiał sobie sam w wyobraźni robić "składaka" z dwóch rozkładów w celu dojścia, o której ma najbliższy autobus. Kursy skrócone dają jeden rozkład.
Obydwa rozwiązania mają swoje wady i zalety...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
jacek
- Zbanowany
Czyli dlaczego mamy linie 390, a także skrócone kursy na liniach 116,501, a także niebawem 120Bastian pisze:Widocznie taka, by pasażer musiał sobie sam w wyobraźni robić "składaka" z dwóch rozkładów w celu dojścia, o której ma najbliższy autobus. Kursy skrócone dają jeden rozkład.
Czyzby były rzuty koscią, monetą, lub inna loteria
Może jednak jest inny powód i nas oswiecisz
jacek pisze:Czyli dlaczego mamy linie 390, a także skrócone kursy na liniach 116,501, a także niebawem 120
Czyzby były rzuty koscią, monetą, lub inna loteria
Może jednak jest inny powód i nas oswiecisz
pawcio pisze:Chwilowo wygrywa inna koncepcja w ZTM-ie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Po to, aby taki moher nie wyzywał kierowcy od *********, że źle jedzie, a potem że ona nic nie wiedziała. Ludzie to parapety, na początku zapewne będzie masa sytuacji, gdzie pasażer będzie miał pretensje do kierowcy, że nie dojedzie do Olesina. Lepiej by było, gdyby ZTM stworzyłby te 320...ratraciak pisze:A możesz mi wytłumaczyć jaki jest sens nadawania osobnego numeru skróconym kursom?5280 pisze:Ale wymysł z tym 120jakby nie mogli dać innego numeru. Bedzie więcej zamieszania i wyrzywania sie na kierowcach.
Udowodnij mi, że oferowanie w środku osiedla Zacisze regularnej komunikacji zapewniającej dość krótki czas oczekiwania jest nieuzasadnione. Topienie brygad w wożace powietrze 326 może być nieuzasadnione, ale nie w linię w relacji Bródno - Zacisze - Wileniak, gdzie frekwencja jest GWARANTOWANA.Frencher pisze:A uleganie takim naciskom prowadzi tylko do jednego - kto głośniej będzie "tupał nogami i krzyczał" ten więcej dostanie, choć jest to nie uzasadnione.