Ale jaki wpływ? Przeciez dojezdza do modlinskiej swiatowida i bedzie dojezdzac przez swiatowida, wiec nie widze zwiazku. Chyba ze na samym tarchominie jakoś inaczej.person pisze:będzie miało wpływ.marko80 pisze:zamkniecie obrazkowej chyba nie bedzie miec wpływu na trasie E-4
Wakacje 2010
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie zapominaj, że owo 78, zastępujące na Kasprzaka 8, nie dowiezie tam Jelonek z powodu tegoż braku przesiadki.osa pisze: To jeden z najbardziej chorych pomysłów ZTM w ostatnim czasie. W każdym razie na pewno gorszy o muchowozów nr 210 i 444. Po co ten zawijas przez Skierniewicką? Dla dwóch przystanków całe Bemowo i Koło ma jeździć okrężną trasą bez możliwości przesiadki do 26-ki?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Co to za potworek?was pisze:Pasażerowie, do momentu rozpoczęcia prac, będą jednak mogli korzystać z linii tramwajowej 73, która będzie kursowała na trasie: CZYNSZOWA – Targowa – DW.WSCHODNI. Po rozpoczęciu remontu, kursować tam będzie zastępcza linia autobusowa.
Tną silną linię tramwajową ze względu na potworka jeżdżącego 10/15//20? Bez sensuwas pisze:Tramwaj będzie jeździł z częstotliwością 10 minut w godzinach szczytu, 15 minut poza szczytem oraz 20 minut w dni świąteczne. W związku z uruchomieniem linii, zostanie zmniejszona częstotliwość kursowania linii 24.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To po cóż jeszcze 78, jeśli 10 wystarcza? Bądźmy konsekwentni.pawcio pisze:Jelonki tamże mają 10.Glonojad pisze:78, zastępujące na Kasprzaka 8, nie dowiezie tam Jelonek z powodu tegoż braku przesiadki.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A czego w tym przypadku nie rozumiesz?Wolfchen pisze:Co to za potworek?was pisze:Pasażerowie, do momentu rozpoczęcia prac, będą jednak mogli korzystać z linii tramwajowej 73, która będzie kursowała na trasie: CZYNSZOWA – Targowa – DW.WSCHODNI. Po rozpoczęciu remontu, kursować tam będzie zastępcza linia autobusowa.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ten komunikat był juz znany dziś rano zamieszczony przez jednego z forumowiczów, jest on bardzo lakoniczny i oprócz tego co juz wiemy nic nowego nie wnosi.ashir pisze:Wreście ZTM zamieścił komunikat. Mam nadzieję, że nie długo będą rozkłady.
Dziwne ,że nic nie mówią o wydłużeniu części kursów 1 do Żerania Wschodniego.