To chyba że wymienili później. W sobotę nie było nic.Flash8222 pisze:Mają, ale tylko z przodu pod tablicą czołową.piotram pisze:Czemu wozy na skróconym 77 nie mają żadnej informacji, że to kurs skrócony?
Zmiany obsługowe - kwiecień 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Od kwietnia PKS jeździ na 315 ale w rozkładach nadal są kursy zjazdowe do Płowieckiej.
Ja się pytam dlaczego nie zrobiono z nich normalnych kursów do Dw. Wschodniego
Przecież to jest "po drodze" w zjeździe na zajezdnie PKSu.
Ja się pytam dlaczego nie zrobiono z nich normalnych kursów do Dw. Wschodniego
-
Robert 514
ciekawe jak sie sprawdza tak wogole i czy zjeżdza z przystanku koło OPLA czy tego w kierunku Grochowskiej:)))Stockholmare pisze:Od kwietnia PKS jeździ na 315 ale w rozkładach nadal są kursy zjazdowe do Płowieckiej.
Ja się pytam dlaczego nie zrobiono z nich normalnych kursów do Dw. WschodniegoPrzecież to jest "po drodze" w zjeździe na zajezdnie PKSu.
Wczoraj zjechał na przystanek w kierunku GrochowskiejRobert 514 pisze:ciekawe jak sie sprawdza tak wogole i czy zjeżdza z przystanku koło OPLA czy tego w kierunku Grochowskiej:)))
Przegubowiec pisze:Aby poprawić nieco sytuację po wyłączeniu ruchu tramwajowego w alei Jana Pawła i znacznego ograniczenia podaży miejsc w tym ciągu, od 7 kwietnia rusza nowy zatramwaj - linia Z-4, która kursować będzie na odcinku CH Arkadia - Dworzec Centralny, wyłącznie w dni powszednie. Do jej obsługi w dni powszednie skierowane zostanie 6 krótkich wozów - aby je pozyskać konieczne będzie zawieszenie całodziennych wtyczek na liniach 184 (1 z Kleszczowej), 188 (3 z Kleszczowej) i 500 (2 ze Stalowej).
Mam do ciebie 3 pytania pawciu:
1) Czy na 114 brygada 021 i M22 nie powinny być niskopodłogowe, bo takie do tej pory były i takie widnieją w rozkładzie?
2) Jak to możliwe w maxie, że w DP w szczycie B jeżdżi 16 osiołków na 15 istniejących.
3) Jak na 426 mogą być maratony jak czas pracy brygad przekracza 10 godzin?
1) Czy na 114 brygada 021 i M22 nie powinny być niskopodłogowe, bo takie do tej pory były i takie widnieją w rozkładzie?
2) Jak to możliwe w maxie, że w DP w szczycie B jeżdżi 16 osiołków na 15 istniejących.
3) Jak na 426 mogą być maratony jak czas pracy brygad przekracza 10 godzin?
No właśnie co do osiołków to mi wyszło podczas podsumowania maksa w zględem istniejącego taboru.
W pliku w ilostanie jako ilość rezerwy zalicza się ilość wozów na stanie minus największe zapotrzebowanie w danym szczycie. Szczerze mówiąc mało tej rezerwy szczególnie krucho jest z solówkami. Wozy przegubowe również oznaczają sztywniaki.
W pliku w ilostanie jako ilość rezerwy zalicza się ilość wozów na stanie minus największe zapotrzebowanie w danym szczycie. Szczerze mówiąc mało tej rezerwy szczególnie krucho jest z solówkami. Wozy przegubowe również oznaczają sztywniaki.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
No i dobrze - bo wczoraj sam się przekonałem, że w 510 na tym odcinku jest masakra.Domasq12 pisze:Przegubowiec pisze:Aby poprawić nieco sytuację po wyłączeniu ruchu tramwajowego w alei Jana Pawła i znacznego ograniczenia podaży miejsc w tym ciągu, od 7 kwietnia rusza nowy zatramwaj - linia Z-4, która kursować będzie na odcinku CH Arkadia - Dworzec Centralny, wyłącznie w dni powszednie. Do jej obsługi w dni powszednie skierowane zostanie 6 krótkich wozów - aby je pozyskać konieczne będzie zawieszenie całodziennych wtyczek na liniach 184 (1 z Kleszczowej), 188 (3 z Kleszczowej) i 500 (2 ze Stalowej).
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.