Trasa Łazienkowska i nie tylko
Moderator: Wiliam
Nie ma na co czekać. Ratusz MUSI podjąc odważną decyzję: BUS pas na Ostrobramskiej, Marsa I Czecha do Kajki. Wtedy dopiero komukacja będzie szybsza od samochodu na tyle, że nikomu nie będzie sie oplacało nim jechać.
Teraz mamy nonsens: stoją i autobusy i auta.
Teraz mamy nonsens: stoją i autobusy i auta.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Owszem.reserved pisze:A może nawet w Alejach do Kleszczowej?![]()
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
geograf_OSU
A jak autobusy dojadą do zajezdni z Wawra i Rembertowa? Drogą powietrzną?geograf_OSU pisze:Jednak buspas na Ostrobramskiej jest pilnie potrzebny. Powinno sie wstrzymac z buspasem na TL do wybudowania dodatkowych pasow na pasie zieleni w Ostrobramskiej. Wtedy bus ma sens od Zajezdni do Jerozolimskich.
-
geograf_OSU
Normalnie, bo na Ostrobramskiej bylby dodatkowy pas ruchu, wiec wzgledem dzisiejszego stanu sie nie pogorszy. A tak w ogole trzeba jeszcze poczekac jak ludzie sie dostosuje do buspasa, a do tego remont na Saskiej Kepie.
Bo to jest ostatni odcinek wspolny o bardzo duzej czestotliwosci. Na zaplowieczu juz te czestotliwosci sa mniejsze bo linie sie rozgaleziaja.
Bo to jest ostatni odcinek wspolny o bardzo duzej czestotliwosci. Na zaplowieczu juz te czestotliwosci sa mniejsze bo linie sie rozgaleziaja.
Na Marsa kursuje chyba z 14-15 linii, Na Czecha z 10-12. Czyli na obu więcej niż na Ostrobramskiej przy zajedni.geograf_OSU pisze:
Faktycznie, ogromne rozrzedzenie linii...
-
geograf_OSU