A czemu od 29 lipca??? Nie lepiej od poniedziałku? A... zmian się nie wprowadza od poniedziałku wzorem sceny z filmu Barei.MZ pisze:ZTM pisze:Zmiana na przystanku METRO MARYMONT 11
Od dnia 29.07.2008r. (od początku kursowania) zmienia się charakter przystanku METRO MARYMONT 11 z przystanku dla wysiadających na przystanek stały dla linii E-4, 110, 508, 511, 701.Widzę, że wreszcie usankcjonowali coś, co funkcjonowało na dziko.
Ten przystanek był popołudniami wręcz okupowany przez pasażerów wsiadających.
PÄtla przy WĹoĹciaĹskiej
Moderator: Wiliam
- tarantula01
- Kontakt:
- Solaris U10
-
jacek
- Zbanowany
Okolo 18 w DP, spotykaja sie 3, a czasami 4 508, do tego dochodza 2 511 i petla zakorkowana i wtedy Ci co wsiedli na przystanku "dla wysiadajacych", dostają amoku i ..., scenariusz kazdy zna.MisiekK pisze:Kiedy???? W szczycie E-4, 508 i 511 podjeżdża i po 2-3 minutach już odjeżdża.jacek pisze: I czekać 40 minut na odjazdZanim sie taki delikwent zorientuje, to w tym czasie odjadą już 3- E4, 2- 508 i 2- 511
![]()
W DS, około 22-23 511 ma 36-40 minut przerwy i wtedy kierowca ma prawo zamknąć autobus i sie od niego oddalić (Ja tak przynajmniej robię), teraz bedzie to utrudnine i zaczną sie zapewne skargi
Podjechać sobie na pętlę mogą. A kierowca jak ma wóz poprzedzający zawsze może wywalić pasażerstwo na zwiedzanie innych peronów, zamknąć salon i iść do sklepu.jacek pisze:W DS, około 22-23 511 ma 36-40 minut przerwy i wtedy kierowca ma prawo zamknąć autobus i sie od niego oddalić (Ja tak przynajmniej robię), teraz bedzie to utrudnine i zaczną sie zapewne skargi
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
R-9 Chełmska pisze:Wsiadających? By podjechać jeden przystanek na pętlę?
-
jacek
- Zbanowany
Właśnie problem w tym,że ludziska tego nie rozumieją, a po 29, bedzie im to jeszcze trudniej wytłumaczyćMisiekK pisze:Podjechać sobie na pętlę mogą. A kierowca jak ma wóz poprzedzający zawsze może wywalić pasażerstwo na zwiedzanie innych peronów, zamknąć salon i iść do sklepu.jacek pisze:W DS, około 22-23 511 ma 36-40 minut przerwy i wtedy kierowca ma prawo zamknąć autobus i sie od niego oddalić (Ja tak przynajmniej robię), teraz bedzie to utrudnine i zaczną sie zapewne skargi
Ludziska są w stanie zrozumieć, iż kierowca musi mieć przerwę tylko gorzej ze zrozumieniem, iż bus musi mieć przerwę. Cały czas mam przed oczami sytuację w KM w Rzymie, bus przyjeżdża na petlę w centrum, kierowca wysiada, wchodzi pracownik sprzątający kabinę, wsiada następny kierowca i jedziemy zaś ten poprzedni idzie sobie odpocząć (zapalić papierosa). Dłuższe postoje są na pętlach poza centrum.jacek pisze:Właśnie problem w tym,że ludziska tego nie rozumieją, a po 29, bedzie im to jeszcze trudniej wytłumaczyćPrzeciez oni nie sa w stanie zrozumieć, jak kierowca o 23, lub o ktorejkolwiek godzinie, moze miec 30-40 minut przerwy
- tarantula01
- Kontakt:
Ale czemu nie po 28-mym?jacek pisze:a po 29, bedzie im to jeszcze
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl