TWB

Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy

Awatar użytkownika
piotram

Post autor: piotram » 10 paź 2008, 19:57

Premo pisze:Admin może ze swoją stroną robić co mu się podoba i wam za przeproszeniem g... do tego.
Strona całkowicie prywatna różni się jednak trochę od takiej do użytku publicznego. Jeśli admin Wawkomu wywaliłby cię, "bo tak", to ze spokojem przyjąłbyś tę decyzję?
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"

"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 10 paź 2008, 20:07

piotram pisze:Jeśli admin Wawkomu wywaliłby cię, "bo tak", to ze spokojem przyjąłbyś tę decyzję?
Rozpatrujemy sytuację teoretyczną, czy mamy przeprowadzić doświadczenie? :)

To jest trochę jak z koncertem - kupując bilet na koncert zgadzasz się na to, że organizator może z dowolnie wybranych przez siebie przyczyn i widzimisiów odmówić Ci wstępu na imprezę.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!

Tm

Post autor: Tm » 10 paź 2008, 20:07

piotram pisze:Strona całkowicie prywatna różni się jednak trochę od takiej do użytku publicznego.
Chwila, ale TWB jest stroną całkowicie prywatną, no chyba, że o czymś nie wiem, a jej oddanie do publicznego użytku niczego w prawach własności nie zmienia.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى

Awatar użytkownika
piotram

Post autor: piotram » 10 paź 2008, 20:16

Fikander pisze: To jest trochę jak z koncertem - kupując bilet na koncert zgadzasz się na to, że organizator może z dowolnie wybranych przez siebie przyczyn i widzimisiów odmówić Ci wstępu na imprezę.
Ale kierowca pojazdu ZTM juz nie, przynajmniej nie z widzimisiów :D
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"

"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej

Awatar użytkownika
Premo

Post autor: Premo » 10 paź 2008, 20:19

piotram pisze:Jeśli admin Wawkomu wywaliłby cię, "bo tak", to ze spokojem przyjąłbyś tę decyzję?
User dla Admina jest jak petent w urzędzie. Może bez podania powodu pogonić takiego użytkownika według własnego widzimisie. Można się jedynie powściekać i nic więcej.
To jest trochę jak z koncertem - kupując bilet na koncert zgadzasz się na to, że organizator może z dowolnie wybranych przez siebie przyczyn i widzimisiów odmówić Ci wstępu na imprezę.
Tyle że tu nikt nie płaci za wstęp więc admin zrobi co zechce

Awatar użytkownika
piotram

Post autor: piotram » 10 paź 2008, 20:20

Tm pisze: Chwila, ale TWB jest stroną całkowicie prywatną, no chyba, że o czymś nie wiem, a jej oddanie do publicznego użytku niczego w prawach własności nie zmienia.
Prawnie może i nie, ale miałem na myśli odrobinę kultury. Jeśli ktoś sobie cyrki urzadza, to nie dziwne, że kompromituje sie w oczach innych i mówienie "nic ci do tego", jest trochę nie na miejscu. Jeśli ktoś zorganizuje prywatny wyjazd, a na zbiórce powie "walcie się" i pójdzie sobie, to ciężko mówić o nim że jest poważny.

Awatar użytkownika
MZ
Słońce Radomia
Kontakt:

Post autor: MZ » 10 paź 2008, 20:21

Premo pisze:User dla Admina jest jak petent w urzędzie. Może bez podania powodu pogonić takiego użytkownika według własnego widzimisie.
:arrow: Jesteś przekonany, że urzędnik publicznej instytucji może tak sobie pogonić petenta? :P

Awatar użytkownika
Premo

Post autor: Premo » 10 paź 2008, 20:22

piotram pisze:Jeśli ktoś sobie cyrki urzadza, to nie dziwne, że kompromituje sie w oczach innych i mówienie "nic ci do tego", jest trochę nie na miejscu.
No właśnie, co ci do tego że ktoś urządza sobie cyrki na własnym podwórku?
piotram pisze:Jeśli ktoś zorganizuje prywatny wyjazd, a na zbiórce powie "walcie się" i pójdzie sobie, to ciężko mówić o nim że jest poważny.
Ale nie oznacza to że należy tego kogoś publicznie obrażać.

[ Dodano: Pią 10 Paź, 2008 20:23 ]
MZ pisze:Jesteś przekonany, że urzędnik publicznej instytucji może tak sobie pogonić petenta?
Przerwa na śniadanie...

Awatar użytkownika
piotram

Post autor: piotram » 10 paź 2008, 20:36

Premo pisze:Ale nie oznacza to że należy tego kogoś publicznie obrażać.
Ale można publicznie ganić za niewiarygodność.

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 10 paź 2008, 20:38

Premo pisze:Czemu nie ustawisz się z adminem i wprost nie powiesz co o nim sądzisz? Braknie odwagi?
Nie będę dla głupiej ustawki marnował kasy na przejazd do Wrocławia.
Premo pisze:Ale nie oznacza to że należy tego kogoś publicznie obrażać.
Tylko, że admin TWB może obrzucać kogoś błotem, ale jego nie, bo już zaraz blokuje konto za obrazę władzy. Sprawiedliwe? Polityka Kaczyńskiego.
Premo pisze:No właśnie, co ci do tego że ktoś urządza sobie cyrki na własnym podwórku?
W sumie nic, bo to on robi z siebie durnia a nie ja :lol:

Awatar użytkownika
Premo

Post autor: Premo » 10 paź 2008, 20:59

SławekM pisze:Tylko, że admin TWB może obrzucać kogoś błotem, ale jego nie, bo już zaraz blokuje konto za obrazę władzy. Sprawiedliwe? Polityka Kaczyńskiego.
Biedne, skrzywdzone dziecko się popłakało. Admin je gópi bo mnie zablokował.
SławekM pisze: Nie będę dla głupiej ustawki marnował kasy na przejazd do Wrocławia.
Tak, łatwiej popsioczyć na WAŁKOMie

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 10 paź 2008, 21:05

Biedne, skrzywdzone dziecko się popłakało. Admin je gópi bo mnie zablokował.
Tak, szczególnie, że na TWB nigdy mnie nie było fizycznie jako użytkownika więc chybiłeś :lol:
Premo pisze:Tak, łatwiej popsioczyć na WAŁKOMie
A jak :D I tak pewnie admin TWB ma to w nosie :D

czaroT-11
Kontakt:

Post autor: czaroT-11 » 10 paź 2008, 21:05

Jak dla mnie to to jest zwykła galeria. Tylko taka troche większa, więc nie wiem po kij tyle szumu robicie :-s

Awatar użytkownika
8239

Post autor: 8239 » 10 paź 2008, 21:13

Premo pisze:Tak, łatwiej popsioczyć na WAŁKOMie
a co Ty go tak bronisz? Może sam starasz się o konto? :lol:

Awatar użytkownika
Premo

Post autor: Premo » 10 paź 2008, 21:16

SławekM pisze:Tak, szczególnie, że na TWB nigdy mnie nie było fizycznie jako użytkownika więc chybiłeś :lol:
Bidulka nie chcieli zarejestrować?
SławekM pisze:A jak :D I tak pewnie admin TWB ma to w nosie :D
Taaak. To na cholerę piszesz?
8239 pisze:a co Ty go tak bronisz? Może sam starasz się o konto? :lol:
Kąsaj! I co cie to obchodzi czemu go bronię. Może to mój przyjaciel?

ODPOWIEDZ