Linie mikrobusowe
Moderator: Wiliam
To jeszcze będe mógł se sprawdzić bo mam bilet ważny do 02.12.20085280 pisze:ZTM:![]()
2008-11-26 | Wydłużenie trasy linii 211 | Od dnia 1.12.br. (poniedziałek) wprowadza się zmianę trasy linii 211:
BUKÓW - Przyrzecze - Gąsiorowskiej - Główna - Modlińska (powrót:: Modlińska - Przyrzecze) - Aluzyjna - zawrotka - Aluzyjna - Sprawna ... - TARCHOMIN
Wprowadza się następujące zmiany przystankowe:
- likwiduje się przystanek DĄBRÓWKA WIŚLANA 01 zlokalizowany na ulicy Aluzyjnej za zawrotką w kierunku ulicy Modlińskiej,
- uruchamia się nowe przystanki:
DĄBRÓWKA WIŚLANA 01 na ulicy Aluzyjnej przed zawrotką jako stały dla linii 211 jadącej w kierunku krańca BUKÓW oraz dla wysiadających z autobusów 511,
DĄBRÓWKA WIŚLANA 02 na ulicy Aluzyjnej za zawrotką w kierunku ulicy Modlińskiej jako stały dla linii 211 jadącej w kierunku krańca TARCHOMIN,
DĄBRÓWKA WIŚLANA 04 na ulicy Aluzyjnej za zawrotką w kierunku ulicy Modlińskiej (pomiędzy zawrotką a przystankiem 02) jako krańcowy dla linii 511,
OSIEDLE 01, 02 na ulicy Aluzyjnej przy skrzyżowaniu z ulicą Osiedle jako warunkowy dla linii 211,
TŁUCHOWSKA 01 na ulicy Sprawnej za skrzyżowaniem z ulicą Tłuchowską jako warunkowy dla linii 211,
TŁUCHOWSKA 02 na ulicy Aluzyjnej za skrzyżowaniem z ulicą Sprawną jako warunkowy dla linii 211,
ALUZYJNA 03 na ulicy Aluzyjnej za skrzyżowaniem z ulicą Modlińską jako warunkowy dla linii 211.
A dojazd bezpośredni na Nowodwory
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
Spokój Galasa...SławekM pisze:I zatwierdzić organizację ruchu u Inżyniera Ruchu....
[ Dodano: Sro 26 Lis, 2008 19:37 ]
A rzeczywiście taka potrzeba jest, by trasę tej linii zmieniać? Jeju...ja0306 pisze:To jeszcze będe mógł se sprawdzić bo mam bilet ważny do 02.12.2008
A dojazd bezpośredni na Nowodwory
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Zwrot nie związany z tematemColony pisze:Błagam o interwencję.
[ Dodano: Czw 27 Lis, 2008 21:45 ]
Co te dwa zdania mają wspólnego z 211? NICColony pisze:Aha, czyli to nie jest pewne. No nic unaocznimy to sobie.
[ Dodano: Czw 27 Lis, 2008 21:47 ]
Niepotrzebne dodatki powypominane. ciekawe co będzie z tamtymi postami i moim pisaniem?
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
A to róbcie sobie ten Ban skoro i tak uznajecie małotematowe posty Coloniego.Krzysiek_S pisze:
pewnie troche wyolbrzymiłem ale i tak uznając takie se posty Coloniego bardziej niż moje o temacie 211 powinni zrobic porządek ze stronniczym forum
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw