120Na SWING
-
Stary Pingwin
No właśnie chodziło mi czy ci szefowie rzucili jakiekolwiek trzymające się kupy wyjaśnienie. Bo czasowe zamykanie w wozach z fotokomórkami jest zupełnie bezpieczne (np. Niemcy w niektórych wagonach w ogóle nie mają czegoś takiego jak otwieranie i normalne zamykanie centralne, jest tylko otwieranie z IOD, wyłączenie IOD, otwarcie przednich drzwi i przytrzymanie otwarcia drzwi aktywowane dodatkowo, dość pomocne do zachowania jako takiej wentylacji latem), a pomaga i zimą i latem (i zupełnie dobrze można by zostawić je włączone przez cały rok).
ZTM płaci, ZTM żąda. Nie pierwsze i nie ostatnie zarządzenie od czapy w wykonaniu ZTM.px33 pisze:No właśnie chodziło mi czy ci szefowie rzucili jakiekolwiek trzymające się kupy wyjaśnienie.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Stary Pingwin
A poza pętlą już nie ??Stary Pingwin pisze:Można stosować czasówkę w swingu, na pętli.
[ Dodano: |19 Cze 2012|, 2012 10:32 ]
Temat jest rozwinięty w podforum "o chłodzeniu i niechłodzeniu", posty z marca.
O ja
-
Stary Pingwin
Pkt.4Podczas postoju na krańcach motorniczy ma obowiązek zamknięcia drzwi w pociągu i załączenia funkcji otwierania drzwi przez pasażerów z opcją czasówki. Po opuszczeniu krańca czasówkę należy wyłączyć.
[ Dodano: |19 Cze 2012|, 2012 12:42 ]
U nas każdy potwierdzał zapoznanie się z "wytycznymi ZTM odnośnie tramwajów wyposażonych w cg"
[ Dodano: |19 Cze 2012|, 2012 12:42 ]
U nas każdy potwierdzał zapoznanie się z "wytycznymi ZTM odnośnie tramwajów wyposażonych w cg"
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
-
Stary Pingwin
Przeczytajcie dokładnie pkt. 4. Na cg jeździmy cały rok, czasówkę używamy WYŁĄCZNIE na krańcach.
[ Dodano: |19 Cze 2012|, 2012 13:40 ]
Być może CZYJEJŚ babci drzwi zamknęły się przed nosem i nie potrafiła ich otworzyć. Podstawą zarządzeń są czasem drobne zdarzenia.
[ Dodano: |19 Cze 2012|, 2012 13:40 ]
Być może CZYJEJŚ babci drzwi zamknęły się przed nosem i nie potrafiła ich otworzyć. Podstawą zarządzeń są czasem drobne zdarzenia.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A zamknąć i załączyć programator to nie można?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.