Komunikacja miejska na zielonej Białołęce
Moderator: Wiliam
Nic takiego nie mówiłem. Za to ucierpieć to mogą wkrótce inni.Wiliam pisze:Najbardziej cierpieć to miał ashir.
Ashir na moderatora. Dokonałby się czas.ashir pisze:Nic takiego nie mówiłem. Za to ucierpieć to mogą wkrótce inni.Wiliam pisze:Najbardziej cierpieć to miał ashir.
ŁK
Ale o cierpieniu to ja mówiłem odnośnie pasażerów. 
Fejsbukowa grupa Os. Derby nie marudzi, więc jest chyba wszystko w jak najlepszym porządku. 
To nie te osoby w przyszłości mogą na tym stracić. 
Uraczysz nas wiedzą, kto tak bardzo straci, czy będziesz dalej irytował?

Np. pasażerowie 512 jak im przez to będzie rzadziej podjeżdżał autobus na przystanek (a warto zauważyć, że już okrojone zostały godzinny porannego szczytu - co akurat było słuszne, ale jednak się stało). 
Że łot?ashir pisze:Np. pasażerowie 512 jak im przez to będzie rzadziej podjeżdżał autobus na przystanek (a warto zauważyć, że już okrojone zostały godzinny porannego szczytu - co akurat było słuszne, ale jednak się stało).
Kod: Zaznacz cały
| 6 |[03] [11] [18] [26] [33] [41] [48] [56]
| 7 |[03] [11] [18] [26] [33] [41] [48] [56]
| 8 |[03] [11] [18] [26] [33] [41] [48] [56]Wcześniej z Rolanda był takt co 7,5 minut od 4:33 do 9:18, a teraz od 5:33 do 9:03. I żebyśmy się zrozumieli nie mówię, że to źle. 
Ale ja nigdzie nie mówiłem, że to ma związek, zwłaszcza że ta zmiana miała miejsce 11 stycznia... Ale ZP Młodzieńcza jest dużm generatorem frekwencji m.in. w 512 i jak E-7 będzie mu podbierało pasażerów to ja nie mam pewności czy np. po wakacjach na stałe nie będzie jeździło co 10 minut w obydwu szczytach. 
Po wakacjach to układ w okolicy może być nie do poznania za sprawą metra.
O, i akurat będzie świetna okazja, żeby ściąć.