Zmiany obsługowe - wrzesień 2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
I najlepiej z dowiezieniem wszystkich obowiązkowo do Wiatracznej 56?Łukasz pisze:To i tak cześciej niz S2
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Do okulisty? Błąd jakiś najwyżej był. Teraz już normalnie widać.ashir pisze:To najwyższa pora iść do okulisty.
Żadnego błędu, o ZS2 jest informacja w 3 miejscach. 
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Nie zaglądałem w pozostałe miejsca. I koniec bo trochę spamujemy 

Ustalmy pewne fakty. Od mówienia Koniec jestem tutaj ja. I od oceniania kto tutaj spamuje też. A zapakujesz tutaj ty. Punkt wypłacę za chwilę.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Jest już rozkład, co 10-15/30//30, a co do przystanków to jednak większość będzie linia zaliczała.Krzysiek_S pisze:Od soboty do poniedziałku będzie kursowała linia ZS2 na trasie Sulejówek Miłosna - Wiatraczna wiadomo już może co ile to będzie kursowało oraz jaka będzie obsada kursów itp. ?
Gdzie można znaleźć rozkład, bo ja na stronie jeszcze nie widzę .?ashir pisze:Jest już rozkład, co 10-15/30//30, a co do przystanków to jednak większość będzie linia zaliczała.Krzysiek_S pisze:Od soboty do poniedziałku będzie kursowała linia ZS2 na trasie Sulejówek Miłosna - Wiatraczna wiadomo już może co ile to będzie kursowało oraz jaka będzie obsada kursów itp. ?
Dziś przyjrzałem się jak pracuje 723 i 731 na solówkach w popołudniowym szczycie. Jechałem między 16 a 17 z Przystanku do Żerania i we wszystkich mijanych po drodze wozach problemów z nadmiarem pasażerów nie było. Na palcach obu rąk mógłbym policzyć liczbę pasażerów stojących. Zdarzały się kursy 723 (jeden mijany przy Pałacu, drugi przy Obrazkowej) gdzie były jeszcze wolne miejsca siedzące. W przeciwpotoku natomiast przewinęło się max 10 osób. W weekend te linie już dawno były na solówkę. Okazuje się, że w DP też. Zaznaczam, że nie wiem jak to wygląda rano.
Jedna z pasażerek była niezadowolona ze standardu jaki oferuje gniot po modernizacji. Pytała czy takie stare autobusy będą już na stałe
Jedna z pasażerek była niezadowolona ze standardu jaki oferuje gniot po modernizacji. Pytała czy takie stare autobusy będą już na stałe
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Wcześnie rano i po 20 solówki były tak sobie komfortowym rozwiązaniem. Zapewne to ma związek ze słabą ofertą kolejową poza tymi twardymi godzinami szczytu. Z Gdańskiego między 20 i 21 jadą tylko jeden dwa pociągi - więc nie dziwne, że większość wybierze autobus zamiast koczować na peronie i potem na piechotę spacerować po ciemnym mieście (bo dowozowego też nie uświadczysz). Tak samo przegub wcale nie świecił pustkami w DŚ - bo i do Warszawy wygodnie nim skoczyć, i naród na targowisko lubi sobie nim podjechać. Do tych linii powinien usiąść ktoś z głową na karku i dobrymi statystykami napełnienia.
ZS2 będzie obsługiwać...Woronicza 
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Wielkie mi zaskoczenie, to nie trzeba patrzeć do wyprawek, wystarczyło już spojrzeć do rozkładów na kursy zjazdowe, żeby się domyśleć obsługi. 
Myśle ze kazdy właśnie wszedł zobaczyc z czystej codziennej ciekawości, dokąd zjeżdżają zs2.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ŁK